Πώληση Χωράφι, Hvar, Stari Grad, Split, Κροατία, Stari grad, Zeliminac

Πώληση - Cod. 25949

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 193 m²
  • Αριθμός δωματίων: no
  • Όροφος: no

Το νησί Hvar είναι ένα από τα δέκα πιο ηλιόλουστα νησιά του κόσμου. Η καρδιά του είναι Παλιάς Πόλης -Faros αρχαιότερη πόλη στην Hrvatskoj.It ιδρύθηκε από τους αρχαίους Έλληνες 384 χρόνια π.Χ. Βρίσκεται στο κάτω μέρος της Παλαιάς Bay σε περιοχές όπου το γαλάζιο της θάλασσας αγγίζει την πράσινη όαση του μεγάλου αρχαίου field.Island Hvar είναι η μυρωδιά του δεντρολίβανου, λεβάντας και μεσογειακή βλάστηση, τι αντιπροσωπεύει το οικολογικό απόθεμα.
Σε αυτήν τη μεσογειακή οικογένεια Superbrand Bartulović από την Τούζλα, Βοσνία και Ερζεγοβίνη έχει 193m2 γης στην περιοχή που ονομάζεται "zeliminac", το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης και 400 μέτρα από το λιμάνι στην περιοχή του και ένα σύγχρονο εμπορικό εμπορικό κέντρο, 200 μέτρα από τη γη θάλασσα.Το είναι γεωργική και με τη δυνατότητα μετατροπής του κτιρίου και έχει σύνδεση με την πόλη νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και η περιουσία telecomunication.The μπορεί να επιτευχθεί με την άσφαλτο road.On προσγειωθεί allowedto του έστησε μια μικρή προκατασκευασμένο κτίριο για τη ζωή και τη διαμονή εργαλεία.
Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα κυριότητας που παρέχει όλα τα είδη των συναλλαγών στην αγορά ακινήτων

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB