Πώληση Βίλα, Kastel Kambelovac, Split, Κροατία, Kastel Kambelovac

Πώληση - Cod. 43539

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Μια λειτουργική κατοικία με πισίνα πωλείται στην περιοχή Kaštel Kambelovac - σε μια ήσυχη τοποθεσία ανάμεσα στον παλιό δρόμο Kaštelan και τον κεντρικό δρόμο, 600 μέτρα από τη θάλασσα και την παραλία (7 λεπτά με τα πόδια).

Βρίσκεται σε οικόπεδο 800 m2 περίπου, η κατοικία είναι διαμορφωμένη ως τρία διαμερίσματα σε 2 ορόφους (ισόγειο και πρώτο όροφο), με συνολική επιφάνεια 300 m2.
Υπάρχουν δύο ξεχωριστά διαμερίσματα στο ισόγειο της κατοικίας.
Το πρώτο διαμέρισμα αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα με τραπεζαρία και μπάνιο. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ενδοδαπέδια θέρμανση σε όλα τα δωμάτια εκτός από το υπνοδωμάτιο.

Το δεύτερο διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια (το ένα με ενδοδαπέδια θέρμανση), ένα ανοιχτό σαλόνι με κουζίνα και τραπεζαρία, ένα πλυσταριό και 2 μπάνια με ενσωματωμένη ενδοδαπέδια θέρμανση.

Και τα δύο διαμερίσματα στο ισόγειο έχουν πρόσβαση στη δική τους βεράντα.
Στον 1ο όροφο της κατοικίας υπάρχει ένα τρίτο διαμέρισμα με τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια (το ένα με ενδοδαπέδια θέρμανση), έναν ενιαίο χώρο που συνδυάζει κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι και ένα ευρύχωρο μπαλκόνι με θέα στο βουνό, 50 m2. (Έξοδος στο μπαλκόνι από δύο υπνοδωμάτια)

Υπάρχει πισίνα (10x4 m), τραμπολίνο, υπαίθριος χώρος στάθμευσης για 5-6 αυτοκίνητα και ένα μικρό γκαράζ σε έναν πλήρως περιφραγμένο και διαμορφωμένο κήπο με χώρο πρασίνου.

Θέα στη θάλασσα από το δάπεδο και την αυλή.

Δίπλα στο σπίτι υπάρχει ξεχωριστό κτήριο που χρησιμεύει ως αποθήκη, καθώς και τζάκι με φούρνο ψωμιού που μπορεί να μετατραπεί σε καθιστικό.

Το σπίτι ανακαινίστηκε πλήρως και διακοσμήθηκε το 2023 (πρόσοψη, αντικαταστάθηκαν σωλήνες ύδρευσης και αποχέτευσης, νέα κλιματιστικά, εντελώς νέα μπάνια,...). Δυνατότητα αναβάθμισης της σοφίτας.

Το ακίνητο αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για όποιον αναζητά ένα ήσυχο μέρος και ένα ευρύχωρο σπίτι για οικογενειακή ζωή, με επιπλέον δυνατότητες για χρήση για τουριστικούς σκοπούς.

Ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπό κατασκευή, αναμένεται Α κατηγορίας.

Τεκμηρίωση και ιδιοκτησία κατά σειρά. Πωλείται από φυσικό πρόσωπο.

ΤΙΜΗ: 620.000 ευρώ

*Ο αγοραστής πληρώνει προμήθεια πρακτορείου 3% της τιμής πώλησης!

*Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο, την ακριβή τοποθεσία και την προβολή του είναι δυνατές μετά την υπογραφή της Συμφωνίας Διαμεσολάβησης με τον Οργανισμό, η οποία είναι σύμφωνη με τον Νόμο για την Προστασία Δεδομένων και τον Νόμο Διαμεσολάβησης Ακίνητης Περιουσίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Areola d.o.o.
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB