Πώληση Οικόπεδο, Hvar, Stari Grad, Split, Κροατία, Ambroza Bodlovića 9, 21450 Hvar

Πώληση - Cod. 43870

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 2648 m²
  • Αριθμός δωματίων: -
  • Όροφος: -

Εισαγωγή:
Πωλείται μια σπάνια προσφορά για ένα όμορφο και μεγάλο οικόπεδο στην πόλη Hvar. Είναι ένα από τα τελευταία οικόπεδα με θέα στη θάλασσα στον κόλπο της πόλης Hvar.

Το νησί Hvar:
Τα τελευταία χρόνια, το Hvar γίνεται όλο και πιο δημοφιλές λόγω των γραφικών παραλιών της Αδριατικής, του μεσογειακού κλίματος, της ποικιλίας της κουζίνας, των τουριστικών προσφορών και της έντονης νυχτερινής ζωής.

Το Hvar είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά στις ακτές της Αδριατικής. Αυτό το κατάλυμα προσφέρει την ευκαιρία να εγκατασταθείτε σε μια από τις πιο ελκυστικές τοποθεσίες στην Ευρώπη. Στη νότια πλευρά του νησιού υπάρχουν πολλές δραστηριότητες αναψυχής όπως αναρρίχηση, ποδηλασία, πεζοπορία, καταδύσεις ή σέρφινγκ.

Τοποθεσία των ακινήτων:
Το ακίνητο βρίσκεται στα νότια της πόλης Hvar στο νησί Hvar στη Δαλματία της Κροατίας. Η ελαφρά τοποθεσία στην πλαγιά του λόφου προσφέρει όμορφη θέα στον κόλπο, την πόλη και τα κοντινά νησιά Pakleni. Με το αυτοκίνητο απέχει περίπου 5 λεπτά από το λιμάνι του Hvar. Μπορείτε να περπατήσετε μέχρι το λιμάνι ή το κέντρο της πόλης σε περίπου 10-15 λεπτά. Η παραλία και το λιμάνι για μικρότερα σκάφη είναι σχεδόν στο κατώφλι σας - μόλις 1-3 λεπτά με τα πόδια.

Η τοποθεσία προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό γαλήνης και εγγύτητας σε οτιδήποτε σημαντικό. Βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης, μείνετε μακριά από τη φασαρία, αλλά χάρη στο συμπαγές μέγεθος του Hvar μπορείτε να φτάσετε γρήγορα σε όλους τους σημαντικούς προορισμούς. Η θάλασσα δεν είναι μακριά, και το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη θέα στον κόλπο με ηρεμία και ησυχία. Αν θέλετε, μπορείτε να περπατήσετε ή να οδηγήσετε στο κέντρο μέσα σε λίγα λεπτά για να γνωρίσετε τη νυχτερινή ζωή, τα μπαρ και τις γαστρονομικές στιγμές του Hvar.

Κάτοψη:
Για διευκρίνιση, δείτε το σκίτσο της κάτοψης στις εικόνες.

Το ακίνητο χωρίζεται σε δύο περιοχές. Το μεγαλύτερο τμήμα καλύπτει 2191 m² και είναι προσβάσιμο μέσω πολλών μονοπατιών. Ένας στενός δρόμος οδηγεί επίσης απευθείας στην κύρια είσοδο. Σε αυτό το ακίνητο υπάρχει και ένα σπίτι, το οποίο όμως είναι ακατοίκητο για μεγάλο χρονικό διάστημα και ως εκ τούτου δεν είναι άμεσα αξιοποιήσιμο.

Το δεύτερο μέρος είναι ένα ξεχωριστό οικόπεδο 457 m² σε άμεση γειτνίαση. Η τοποθεσία του ακριβώς πάνω σε δρόμο το καθιστά ιδανικό για την κατασκευή γκαράζ.

Δυνατότητες:
Στο παρελθόν, ο ιδιοκτήτης είχε σχεδιάσει ένα σχέδιο για 3 βίλες που θα χτιστούν στο ακίνητο. Μπορείτε να βρείτε ένα σκίτσο του στις φωτογραφίες. Η εικόνα έχει σκοπό να δώσει μια καλύτερη εικόνα για το μέγεθος του ακινήτου και τις δυνατότητες που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. (Παρακαλώ σημειώστε: Η εικόνα δεν δείχνει το χωριστό οικόπεδο που θα ήταν κατάλληλο για γκαράζ.) Το έργο υποβλήθηκε επίσης και έλαβε πολεοδομική άδεια, αλλά δεν υλοποιήθηκε.

Ανάμικτος:
Αυτή είναι μια ιδιωτική πώληση χωρίς προμήθεια μεσίτη.

Το ακίνητο είναι επίσης κατάλληλο ως επένδυση σε ακίνητα καθώς πιθανότατα θα συνεχίσει να αυξάνεται σε αξία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB