Πώληση Ξενοδοχείο, Mali Lošinj, Primorsko-goranska, Κροατία, .

Πώληση - Cod. 38690

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 350 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

www.horvatingatlanok.com

http://www.horvatingatlanok.com/en/property/mali-losinj-winter-summer-hotel-for-sale/

Προς πώληση Mali Losinj-Χειμώνας-καλοκαίρι

Η βίλα είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο παλιό αρχοντικό σε ένα ήσυχο κέντρο της πόλης το 2004. Με κήπο με διατηρητέα αρχιτεκτονική, χοντρό πέτρινους τοίχους και ιδιωτικό φράχτη. Περιβάλλεται από οικογενειακές κατοικίες. Χτίστηκε το 1854. Δήμαρχος και διοικητής του στόλου του ναυτικού. Η βίλα διαθέτει 3 μεγάλα και 2 μικρότερα διαμερίσματα, όλο το χρόνο. Η βίλα διαθέτει δύο παλιά τζάκια για χειμερινή χρήση. Κάθε διαμέρισμα έχει υπέροχη θέα στην παραλία, την πόλη, το λιμάνι και τον κόλπο του Lošinj. Η αίθουσα του ισογείου προσφέρει έναν χώρο πολλαπλών χρήσεων για τους επισκέπτες της βίλας με ψηφιακή δορυφορική τηλεόραση και Wi-Fi πρόσβαση στο internet. Υπάρχει κήπος με τραπέζια, υπαίθριο ντους και μπάρμπεκιου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να μαγειρέψουν.

Ήσυχο, ήσυχο, αιώνιο πανοραμικό, όμορφο περιβάλλον, 200 μ. Από την παραλία. Η βίλα είναι ιδανική για επενδύσεις, εκμεταλλευτείτε τα οφέλη του τουρισμού! Χρόνο με το χρόνο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται στην παραλία, κοντά στην Ουγγαρία, σχεδόν προσβάσιμοι με τον αυτοκινητόδρομο! Ένα πραγματικό στολίδι της υπέροχης Αδριατικής. Παρέχουμε πλήρη διαχείριση για την αγορά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Szikora Hajnalka
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB