Πώληση Δυάρι, Rijeka, Primorsko-goranska, Κροατία, Tihovac 4

Πώληση - Cod. 42953

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 51 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 7

Διαμέρισμα προς πώληση σε ελκυστική τοποθεσία (ΚΡΙΜΑΙΑ) με θέα θάλασσα προς 160.000 ευρώ.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στη διεύθυνση Tihovac αρ. 4
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 7ο όροφο σε σύνολο 11 ορόφων.
ιδιοκτησία 1/1 (χωρίς βάρος)

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε εξαιρετικά καλή τοποθεσία αν ψάχνετε για ένα μέρος για να ζήσετε ή σκοπεύετε να επενδύσετε σε ακίνητα με στόχο τη δημιουργία παθητικού εισοδήματος.

Πωλείται κλασικό διαμέρισμα δύο δωματίων (νούμερο 34) εμβαδού 51,10 m2. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 7ο από τους συνολικά 11 ορόφους και το διαμέρισμα προσφέρει υπέροχη θέα στον κόλπο Kvarner, τη Rijeka και την Opatija. Ο προσανατολισμός του διαμερίσματος είναι νοτιοδυτικός. Το διαμέρισμα αποτελείται από χωλ, αποθήκη, κουζίνα, μεγάλο σαλόνι και κλειστό μπαλκόνι (λότζια), υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Μέσα στο χαγιάτι (μπαλκόνι) υπάρχει άλλη αποθήκη για τα πράγματα, το διαμέρισμα διαθέτει και ξυλόστεγο. Υπάρχει δημόσιος χώρος στάθμευσης μπροστά από το κτίριο, όπου μπορείτε να βρείτε θέση στάθμευσης σχεδόν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ενώ υπάρχει 1 θέση για ΑμεΑ απευθείας στην είσοδο του κτιρίου.

Το διαμέρισμα νοικιάστηκε, αλλά είναι πλέον διαθέσιμο και μπορεί να μεταφερθεί άμεσα, αλλά αν θέλετε μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, χρειάζεται ανακαίνιση. Η ξυλουργική του διαμερίσματος αντικαταστάθηκε μερικώς (το 2018 εγκαταστάθηκε ένα παράθυρο PVC στην κουζίνα, το οποίο είναι πιο ανθεκτικό στις καταιγίδες από τα συνηθισμένα παράθυρα PVC, έτσι ώστε τις μέρες με αέρα να μην φυσά ο αέρας μέσα από το παράθυρο Streamline 76 - Salamander Uw(W/m2K) 1,12, ultratherm το γυαλί W/m2K, ενώ το τζάμι υπερθερμικό (W/m2K) και το χαγιάτι αντικαταστάθηκε το 2021 και διαθέτει περσίδα που μπορεί να ανυψωθεί με χρήση ηλεκτροκινητήρα.)
Τοποθετήθηκαν ξεχωριστοί μετρητές νερού στην κουζίνα και στο μπάνιο ώστε το νερό να πληρώνεται ανάλογα με την κατανάλωση.
Στο διαμέρισμα έχει τοποθετηθεί φυσικό αέριο, αλλά χρησιμοποιείται μόνο για μαγείρεμα (δεν υπάρχει ενέργεια), και υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης κεντρικής θέρμανσης φυσικού αερίου.
Ο μετρητής ηλεκτρικού ρεύματος είναι δύο ταμείων.
Η θέρμανση είναι ξύλινη και το άνοιγμα για την τοποθέτηση της σόμπας είναι στο σαλόνι και την κουζίνα (αυτή τη στιγμή η σόμπα είναι μέρος της κουζίνας).
Το κτίριο έχει νέα πρόσοψη και ενεργειακό πιστοποιητικό κατηγορίας Β, και το διαμέρισμα θερμαίνεται εύκολα το χειμώνα ή δροσίζει το καλοκαίρι και είναι άνετο για διαμονή.
Δεν υπάρχει υγρασία, κατσαρίδες ή παρόμοιες εκπλήξεις στο διαμέρισμα που δεν μπορείτε να παρατηρήσετε εύκολα όταν βλέπετε το διαμέρισμα.
Το κτίριο είναι εξαιρετικά συντηρημένο, τοποθετούνται κάμερες γύρω και στο κτίριο καθώς και στους ανελκυστήρες, καθαρίζεται τακτικά ώστε να μυρίζει ευχάριστα, έχει 2 ανελκυστήρες και διαχειρίζεται η Rumat d.o.o.
Το κοινό αποθεματικό είναι 47,52 ευρώ μηνιαίως.
Στο κτίριο υπάρχει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα μεταξύ των γειτόνων και στον ίδιο τον όροφο οι γείτονες είναι ήρεμοι και επικρατούν σχέσεις καλής γειτονίας.
Υπάρχει παιδική χαρά στην είσοδο του κτηρίου, ενώ άλλες 2 παιδικές χαρές βρίσκονται 50 μέτρα μακριά από το ακίνητο. Όλες οι παιδικές χαρές είναι ορατές από το μπαλκόνι/χαγιάτι, το οποίο είναι πρακτικό για οικογένειες με παιδιά.

Σε άμεση γειτνίαση με το διαμέρισμα υπάρχουν:

- Στάδιο Orient (6 λεπτά περπάτημα)
- Sušak Clinical Hospital Center (7 λεπτά περπάτημα)
- Πανεπιστημιούπολη Trsat (9 λεπτά περπάτημα)
- Κέντρο του πύργου της Ριέκα (11 λεπτά περπάτημα)
- κρεοπωλείο, φούρνος, φαρμακείο, κομμωτήριο, πολλά καφέ μπαρ, βενζινάδικο INA, ενώ το σούπερ μάρκετ Plodine απέχει 10 λεπτά με τα πόδια / 4 λεπτά με το αυτοκίνητο)
- περισσότερες παραλίες Prva Plaža, Sablićevo (15 λεπτά περπάτημα)


Τουριστικά αξιοθέατα και τοποθεσίες
- Κάστρο Trsat (21 λεπτά με τα πόδια / 4 λεπτά με το αυτοκίνητο)
- Εκκλησία της Παναγίας του Τρσάτ (17 λεπτά περπάτημα)
- Πάρκο Ηρώων (13 λεπτά περπάτημα)
- Περίπατος και θέα Sveti Križ (8 λεπτά με το αυτοκίνητο)

Η απόσταση από το κέντρο της Ριέκα είναι 2 χλμ. (5 λεπτά οδικώς).

Παραλίες περιπάτου και Kostrena (Žurkovo, όρμος Svežanj, παραλία Dorićići για σκύλους, παραλία Kostrena 11 λεπτά με το αυτοκίνητο)

Αστρονομικό Κέντρο Ριέκα (8 λεπτά με το αυτοκίνητο)

Opatija (19 km / 20 λεπτά με το αυτοκίνητο)

Κοντά στο διαμέρισμα (υπάρχουν στάσεις λεωφορείων με πολλές συχνές γραμμές σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια)
- Γραμμή 2 Trsat – Srdoči
- Γραμμή 7 Gornja Vežica – Turkovo
- Γραμμή 8 (Trsat) - Πανεπιστημιούπολη – Τορπίλη
- Γραμμή 6 Podvežica - Novo naselje
- Γραμμή 7a Sveti Križ – Hosti

Επίσης κοντά στο ακίνητο υπάρχουν αρκετά νηπιαγωγεία σε απόσταση 5-7 λεπτών με το αυτοκίνητο (6-7 νηπιαγωγεία, δείτε τον συνημμένο χάρτη google με φωτογραφίες) και αρκετά δημοτικά σχολεία.

Το κτίριο βρίσκεται σε περιοχή που καλύπτεται από οπτικό δίκτυο και είναι δυνατή η εισαγωγή οπτικού Διαδικτύου υψηλής ταχύτητας.

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το ακίνητο για σκοπούς παθητικού εισοδήματος, το μηνιαίο ενοίκιο ή η ημερήσια μίσθωση με τη μορφή διαμερίσματος είναι κατάλληλο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Τα διαμερίσματα Tihovac 1 κ.λπ. βρίσκονται ήδη σε γειτονικές διευθύνσεις...

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB