Πώληση Δυάρι, Crikvenica, Primorsko-goranska, Κροατία, xxx

Πώληση - Cod. 42891

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 60 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: Ground floor

Ένα άνετο ισόγειο διαμέρισμα ως μονοκατοικία με βεράντα με ιδιωτική είσοδο και όμορφο κήπο (πραγματική σπάνια στην αγορά!) σε καλή τοποθεσία κοντά στο Crikvenica. Δεύτερη σειρά από τη θάλασσα.
Το διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, σαλόνι με κουζίνα, σκεπαστή βεράντα και επιπλέον 80 m2 ευρύχωρη, ηλιόλουστη βεράντα με όμορφη θέα στη θάλασσα. Το διαμέρισμα, κλιματιζόμενο, φωτεινό, όμορφο και λειτουργικά διαρρυθμισμένο, ανακαινίστηκε πλήρως το 2021 με υλικά υψηλής ποιότητας. Όταν κοιτάξετε έξω από τα παράθυρα, μπορείτε να δείτε την όμορφη θάλασσα και το πράσινο των κορυφών των δέντρων. Το διαμέρισμα έχει τη δική του ιδιωτικότητα και έναν μεγάλο κήπο (300 m2) με τεράστιες δυνατότητες για τη δημιουργία πισίνας ή άλλης εγκατάστασης όπως μια καλοκαιρινή κουζίνα ή ένα μικρό σπίτι. Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για 3-5 θέσεις. Η τοποθεσία είναι πολύ ελκυστική, η γειτνίαση με τη θάλασσα και τις παραλίες (200 μ.) και ταυτόχρονα η ηρεμία είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για αυτό το εξαιρετικό ακίνητο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB