Πώληση Μονοκατοικία, Sutivan, Dalmatia, Κροατία, Zvaniska

Πώληση - Cod. 33389

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 630 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Στο Sutivan στο νησί Brac πωλείται ένα όμορφο, μονοκατοικία με πισίνα. Το σπίτι βρίσκεται σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 630 τ.μ., συνολικού εμβαδού 100 τ.μ. που απλώνεται σε δύο ορόφους, στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο.
Το σπίτι διαθέτει μεγάλο, καλά διατηρημένο κήπο με πισίνα, ενώ γύρω από την πισίνα φυτεύονται μεσογειακά βότανα (λεμόνι, ελιές, σύκα, φοίνικες, λεβάντα, ..) και η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά ανεκτίμητη.

Στο ισόγειο υπάρχει ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με ξεχωριστή είσοδο, βεράντα και καθιστικό. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα διαμέρισμα που αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και βεράντα με θέα στη θάλασσα.

Το σπίτι είναι σε άριστη κατάσταση, πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, ιδανικό ως οικογενειακό σπίτι ή για τουριστική ενοικίαση. Υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης των ψηλών σοφίτων.

Το σπίτι διαθέτει χώρο στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα.

Το Sutivan βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού Brač. Τα κτίρια του Sutivan χρονολογούνται από την εποχή του Διοκλητιανού. Το Sutivan είναι γνωστό για τη φιλοξενία του και πολλές παραλίες με βότσαλα, όπου πολλοί τουρίστες βρίσκουν την ηρεμία ενώ χαλαρώνουν με τις μυρωδιές της Μεσογείου και απολαμβάνουν την πεντακάθαρη θάλασσα. Πολλά δρομολογημένα μονοπάτια που διασχίζουν τους αρχαίους ελαιώνες και τους αμπελώνες παρέχουν ευκαιρίες χαλάρωσης τόσο για τους πεζούς όσο και για τους ποδηλάτες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB