Πώληση Μονοκατοικία, Čiovo, Dalmatia, Κροατία, Okrug Gornji

Πώληση - Cod. 43636

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 179 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

ΠΕΡΙΟΧΗ GORNJI - Πωλείται μονοκατοικία με κήπο - συνολικής επιφάνειας 179 m². Βρίσκεται σε ένα ήσυχο περιβάλλον μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και την παραλία, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τη μυρωδιά του αλατιού και τους ήχους των κυμάτων όλο το χρόνο.

Το ακίνητο είναι χτισμένο σε οικόπεδο 453 m², που περιβάλλεται από καταπράσινα μεσογειακά φυτά που προσφέρουν μια αίσθηση αρμονίας και ιδιωτικότητας.
Το σπίτι αποτελείται από δύο διαμερίσματα σε δύο ορόφους. Στο οικόπεδο υπάρχει και μια μονοκατοικία κήπου, η οποία δεν φαίνεται στις φωτογραφίες, και χρησιμεύει ως επιπλέον χώρος διαβίωσης.

Συνολικά τρία ξεχωριστά διαμερίσματα: μονόχωρο, δίχωρο και στούντιο - επιτρέπουν ποικιλία και ευελιξία στη χρήση του χώρου.

Στην αυλή υπάρχουν θέσεις στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα, μπάρμπεκιου για να απολαύσετε τις υπαίθριες συγκεντρώσεις και ένα πρακτικό υπαίθριο ντους για ανανέωση μετά από μια μέρα στην παραλία.

Το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο, εξοπλισμένο και έτοιμο για μετακόμιση. Η εγγύτητα του Trogir επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις, γεγονός που καθιστά αυτό το σπίτι ιδανικό για καθημερινή ζωή ή τουριστική ενοικίαση.

Ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπό κατασκευή!

Τα έγγραφα είναι εντάξει. Πωλείται από φυσικό πρόσωπο.

ΤΙΜΗ: 490.000 ευρώ
*Ο αγοραστής καταβάλλει προμήθεια πρακτορείου ύψους 3% επί της συμφωνηθείσας τιμής αγοράς.
*Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο, την ακριβή τοποθεσία και την προβολή του είναι δυνατές μετά την υπογραφή της Συμφωνίας Διαμεσολάβησης με τον Οργανισμό, η οποία είναι σύμφωνη με τον Νόμο για την Προστασία Δεδομένων και τον Νόμο Διαμεσολάβησης Ακίνητης Περιουσίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Areola d.o.o.
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB