Πώληση Τριάρι, Solin, Dalmatia, Κροατία, 21210 Solin

Πώληση - Cod. 43832

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 75 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Solin, Arapovac - Διαμέρισμα τριών δωματίων με βεράντα στον τελευταίο όροφο

Πωλείται διαμέρισμα τριών δωματίων στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, προσανατολισμού: βόρεια - νότια - δυτικά.

Το διαμέρισμα, συνολικής επιφάνειας 75,99 m², περιλαμβάνει χωλ, ανοιχτή κουζίνα με τραπεζαρία και σαλόνι, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και επιπλέον τουαλέτα. Το σαλόνι οδηγεί σε δύο μπαλκόνια - το ένα 8,80 m² και το άλλο 3,64 m². Η συνολική καθαρή ωφέλιμη επιφάνεια του διαμερίσματος είναι 79,10 m².

Ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα αυτού του διαμερίσματος είναι η σχετική βεράντα στον τελευταίο όροφο των 77,75 m² (19,43 m² με συντελεστή), η οποία παρέχει ένα τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ύπαιθρο. Αυτή η ευρύχωρη βεράντα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας εξωτερική γωνιά, ιδανική για συγκεντρώσεις με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης υπαίθριο χώρο στάθμευσης 12,5 m² (2,5 m² με συντελεστή), που βελτιώνει περαιτέρω την άνεση της καθημερινής ζωής.

ΤΙΜΗ: 303.090 ευρώ

Η πληρωμή γίνεται εκ των προτέρων, με δυνατότητα εφάπαξ πληρωμής σε μετρητά ή με σταδιακές πληρωμές όπως έχει συμφωνηθεί. Αγορές μέσω πίστωσης δεν είναι δυνατές. Επενδυτής: φυσικό πρόσωπο.

*Ο αγοραστής πληρώνει φόρο επί των πωλήσεων ακινήτων.
*Ο αγοραστής καταβάλλει προμήθεια πρακτορείου ύψους 3% επί της συμφωνηθείσας τιμής αγοράς + ΦΠΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ:
Ετοιμάζεται μια σύγχρονη πολυκατοικία, η οποία θα πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές άνεσης, ποιότητας και αισθητικής. Το έργο περιλαμβάνει τρεις οικιστικές μονάδες και μία επαγγελματική μονάδα. Υπάρχει ένα τρίχωρο διαμέρισμα στο ισόγειο, καθώς και ένας χώρος γραφείου, ενώ δύο τρίχωρα βρίσκονται στον πρώτο όροφο.

Η είσοδος του κτιρίου σχεδιάζεται από τη βόρεια πλευρά, μέσω του ισογείου, και η επικοινωνία μεταξύ των ορόφων γίνεται εφικτή από μια ελικοειδή σκάλα που οδηγεί στα ανώτερα επίπεδα.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε σε κάθε πτυχή της κατασκευής, με έμφαση στην ποιότητα των υλικών και την υψηλή ενεργειακή απόδοση, με στόχο την επίτευξη της Α τάξης του ενεργειακού πιστοποιητικού. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν επιλέχθηκαν σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, παρέχοντας την ασφάλεια και την άνεση που απαιτεί η σύγχρονη κατοικία - από σύγχρονα κεραμικά έως συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και κουφώματα PVC υψηλής ποιότητας.

Η τοποθεσία προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις σημαντικές εγκαταστάσεις - δημοτικό σχολείο, νηπιαγωγείο, καταστήματα, σταθμό λεωφορείων και το κέντρο του Solin, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για οικογενειακή ζωή με εξαιρετικές συνδέσεις με την πόλη και τη γύρω περιοχή.

Όσον αφορά την τρέχουσα έκδοση της οικοδομικής άδειας, οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2025, με προγραμματισμένη ολοκλήρωση στα μέσα του 2026.

*Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο, την ακριβή τοποθεσία και την προβολή του είναι δυνατές μετά την υπογραφή της Συμφωνίας Διαμεσολάβησης με τον Οργανισμό, η οποία είναι σύμφωνη με τον Νόμο για την Προστασία Δεδομένων και τον Νόμο Διαμεσολάβησης Ακίνητης Περιουσίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Areola d.o.o.
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB