Πώληση Κτήριο , Fužine, Primorsko-goranska, Κροατία, Lokve

Πώληση - Cod. 42523

  • Τύπος: Κτήριο
  • Περιοχή: 429 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 2

Πωλείται ένα ενδιαφέρον κτίριο στην παραδοσιακά πιο περιζήτητη ηπειρωτική περιοχή της Κροατίας - το Gorski kotar. Το εν λόγω ακίνητο είναι όμορφα ενσωματωμένο στο κέντρο της όμορφης πόλης Lokva. Η συνολική επιφάνεια αυτού του μοναδικού από πολλές απόψεις εμπορικού και οικιστικού κτιρίου είναι 429 m2, 143 m2 ανά όροφο.
Σε αυτόν τον χώρο, οι νέοι ιδιοκτήτες μπορούν να τοποθετήσουν και να οργανώσουν πολύ λειτουργικά διάφορες εγκαταστάσεις για στέγαση ή/και εστίαση. Το ακίνητο είναι άδειο και εντελώς αδειασμένο από έπιπλα που είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν. Υπάρχει δυνατότητα οργάνωσης περίπου 10 θέσεων στάθμευσης στην διπλανή αυλή 134 m2. θέση στάθμευσης στο ακίνητο. Επιπλέον, δεν περιττεύει να προσθέσουμε ότι η πρόσοψη του κτιρίου έχει καλό προσανατολισμό που προσφέρει ωραία θέα προς το δρόμο και την πιο κοντινή γειτονιά του σχετικού οικισμού. Το ακίνητο αυτό είναι ιδιοκτησία φυσικού προσώπου, επομένως ο αγοραστής υποχρεούται να καταβάλει φόρο επί των πωλήσεων ποσού 3% κατά τη μεταβίβαση της κυριότητάς του στο όνομά του. Ο πωλητής του κτιρίου εγγυάται τα κατάλληλα έγγραφα ιδιοκτησίας και τη δυνατότητα γρήγορης εγγραφής της κυριότητας του εν λόγω ακινήτου στον αγοραστή στο κτηματολόγιο. Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε και να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε κατά τη μεταβίβαση της κυριότητας του διαμερίσματος και τη μεταφορά των λογαριασμών ρεύματος και κοινής ωφελείας στο όνομά σας.
Θα πρέπει σίγουρα να σημειωθεί ότι αν ψάχνετε για ένα μέρος όπου μπορείτε να ξεκουράζετε την ψυχή σας και να απολαύσετε την ιδιωτικότητα που είναι τόσο δύσκολο να βρείτε σήμερα, το Lokve είναι ένα εξαιρετικό μέρος για εσάς. Στην καρδιά του Gorski Kotar, αυτό το ειδυλλιακό μικρό μέρος είναι ένας πραγματικός παράδεισος για όλους όσους θέλουν να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους στον καθαρό αέρα με το κελάηδισμα των πουλιών, τη μυρωδιά των αρωματικών βοτάνων στον αέρα και τη σιωπή που δεν διακόπτεται από κυκλοφοριακός θόρυβος ή κατασκευαστικές εργασίες στη γειτονιά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB