Πώληση Βίλα, Stubičke Toplice, Krapinsko-Zagorska, Κροατία, Bregovita 32 Stubičke Toplice

Πώληση - Cod. 36300

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 370 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Όροφος: 1

Όλα στην Ευρώπη βρίσκονται στο κατώφλι σας με αυτό το σπίτι των ονείρων που βρίσκεται στα προάστια της πρωτεύουσας Ζάγκρεμπ και του διεθνή αερολιμένα μόλις 33χλμ. Μακριά. Πρόκειται για ένα σπίτι 370 τ.μ. που περιβάλλεται από πανέμορφο ορεινό τοπίο, με αμπελώνες και περιβόλια με το χιονοδρομικό κέντρο Sljeme 12χλμ. Μακριά. Το χωριό απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από το λόφο από την ιδιοκτησία όπου βρίσκεται το Jezerčica, το ιαματικό λουτρό και το ψυχαγωγικό κέντρο υγείας. Υπάρχουν επίσης καταστήματα, καφέ μπαρ, εστιατόρια, δημόσια συγκοινωνία ...

Πρόκειται για ένα σπίτι με δύο υπνοδωμάτια και 3 μπάνια, το κυρίως υπνοδωμάτιο βρίσκεται στον επάνω όροφο με μεγάλο μπάνιο με ιταλικά πλακάκια και μεγάλο τζάκι από ξύλο. Υπάρχει δυνατότητα για 2 επιπλέον υπνοδωμάτια που έχουν χρησιμοποιηθεί για αίθουσα άσκησης. Στον κάτω όροφο θα βρείτε ένα άλλο τζάκι από ξύλο θέρμανσης, σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα. Επίσης βρίσκεται στο ισόγειο είναι ένα πλυντήριο, μπάνιο με ντους. μια μεγάλη είσοδο και διπλό γκαράζ με ηλεκτρονικές πόρτες. Κάθε παράθυρο θα έχει υπέροχη θέα στο φυσικό τοπίο, συμπεριλαμβανομένης μιας εξωτερικής όψης από 3 μεγάλα μπαλκόνια, όπου θα βρείτε την ιδιωτικότητα και την ηρεμία.

Το ακίνητο βρίσκεται σε μια όμορφα διατηρημένη γη 3000 τετραγωνικών μέτρων, η οποία εξασφαλίζεται πλήρως με έναν φράκτη για την ενίσχυση της ιδιωτικής ζωής αυτής της ιδιοκτησίας.

Δεδομένου ότι αυτό το αρκετά μεγάλο ακίνητο υπάρχουν υπέροχες opportunites για να τρέξει μια επιχείρηση από το σπίτι ή ένα εστιατόριο. Η γη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη φύτευση δασικών φρούτων όπως το βατόμουρο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB