Πώληση Αγροικία, ZABOK, Krapinsko-Zagorska, Κροατία, Kolarev brijeg bb

Πώληση - Cod. 33645

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 110 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Αγροικία σε Zabok, Kolarev λόφο bb, καθαρό χώρο 110μ2, με 379čhv (1363m2) της γης μπροστά και 281čhv (1010m2) δάσος πίσω από το εξοχικό σπίτι.
Cottage είναι σε τρεις ορόφους, ισόγειο, πρώτο όροφο και σοφίτα με μεγάλη βεράντα και επιπλέον χώρους, αποθήκη, δωμάτιο εργαλείων και τουαλέτα-μπάνιο που δεν έχει ολοκληρωθεί.
Ισόγειο με δύο δωμάτια, στα πλακίδια δαπέδου. Ο πρώτος όροφος ταράτσα και δύο δωμάτια στον όροφο. Σοφίτα με ξύλο με ένα κλειστό μπαλκόνι. Κάτω από τη σκάλα υπάρχει ένα κελάρι και στέρνα. Εκτός από το χώρο για τη συλλογή και την αίθουσα εργαλείο και τουαλέτα μπάνιο.
Από το κάτω προς τα πάνω ανεβαίνει τις σκάλες γύρω από 167. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια περιοχή των ματιών. Τελευταία προσαρμογής γίνει πριν από 35 χρόνια. Στο Cottage υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, σηπτική δεξαμενή, δεξαμενή νερού, θέρμανση ξύλου.
η ίδια Cottage βρίσκεται στην κορυφή της. Μπροστά εκτείνεται θέα Zabok και Oroslavlje και BEDEKOVČINA και την επιφάνεια της γης 1363m2. Πίσω από το εξοχικό σπίτι υπάρχει μια δασική περιοχή του 1010m2, το οποίο εκτείνεται στη βάση του λόφου, και στο δρόμο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB