Πώληση Βίλα, Krapina, Krapinsko-Zagorska, Κροατία, Mihovljan 391

Πώληση - Cod. 42797

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 135 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 1

Κροατικό Zagorje - το κεντρικό τμήμα αυτής της ειδυλλιακής περιοχής, στην πόλη Mihovljan κοντά στην Krapina, σε έναν όμορφο λόφο Zagorje από τον οποίο η θέα φτάνει μέχρι τα βουνά της Σλοβενίας!

Αυτό το σπίτι είναι επιπλωμένο και διαθέτει 3 διαμερίσματα προς ενοικίαση (ενοικίαση του διαμερίσματος ή ολόκληρου του σπιτιού για το Σαββατοκύριακο).
Συνολικός χώρος καθιστικού 130 m2, βεράντα 45 m2. Βρίσκεται σε υψόμετρο 500 m2, συνολικής έκτασης 4000 m2 με 50 οπωροφόρα δέντρα, εκ των οποίων τα 1000 m2 είναι πευκοδάσος. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει κουζίνα, μπάνιο και μπαλκόνι, το καθένα για 2 άτομα.

Η συνολική χωρητικότητα του σπιτιού είναι έως 25 άτομα. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τη φασαρία της πόλης, τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και θέλετε να απαλλαγείτε εντελώς από το άγχος, αυτό το σπίτι με 3 διαμερίσματα είναι το ιδανικό μέρος για κάθε Σαββατοκύριακο ή μεγαλύτερη διαμονή.

Παρέχει επίσης την ευκαιρία να συνεχίσετε με την καθιερωμένη επιχείρηση ενοικίασης για διάφορες γιορτές bachelor party, bachelorette party, γενέθλια, επιβεβαιώσεις και μικρότερους γάμους.

Αυτό το σπίτι είναι μια εξαιρετική τουριστική τοποθεσία που δελεάζει με την τοποθεσία και την ευρυχωρία του ως ιδανικό μέρος για γιορτές ή επαγγελματικές συναντήσεις για έως και 25 άτομα, επειδή ολόκληρος ο χώρος αποτελείται από μια μεγάλη εσωτερική βεράντα με φούρνο ψωμιού, κουζίνα, δωμάτιο για επαγγελματικές συναντήσεις με ένα σύγχρονο καφέ μπαρ. Περιλαμβάνει τρία διαμερίσματα και 4 δίκλινα δωμάτια και μπορεί να είναι ιδανικό μέρος για μικρότερα πάρτι, γενέθλια, μπάτσελορ και μπάτσελορ πάρτι ή ως δώρο μήνα του μέλιτος...

Εκτός από ολόκληρο το σπίτι, μπορούν να ενοικιαστούν μεμονωμένα διαμερίσματα για δύο άτομα, ως ιδανικός τρόπος για να ξεφύγετε από τη φασαρία της πόλης και να παραδοθείτε πλήρως στη φύση, αναζωογόνηση στην ηρεμία και την ησυχία του καταπράσινου λόφου Hrvatski Zagorje.

Το μικρό κέντρο ευεξίας αποτελείται από μπανιέρα τζακούζι, σάουνα, προθάλαμο με ξαπλώστρες και καθιστικό. Το καλοκαίρι, οι γυάλινοι τοίχοι ανοίγουν και μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη θέα και τον καθαρό αέρα. Το χειμώνα, η εμπειρία είναι ακόμα μεγαλύτερη, θα απολαύσετε τη σάουνα και το υδρομασάζ ενώ όλα έξω είναι καλυμμένα με μια λευκή κουβέρτα χιονιού!

Ο περιβάλλοντας χώρος της κατοικίας έχει 4000 m2 και εκτείνεται γύρω από όλο το λόφο, όπου λήφθηκε οικοδομική άδεια, ενώ στο μέλλον μπορεί να κατασκευαστεί μικρότερο στρατόπεδο ή επιπλέον εξοχικές κατοικίες. Συνολικός χώρος καθιστικού 130 m2, βεράντα 45 m2. Βρίσκεται στα 500 m πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, συνολικής έκτασης 4000 m2, με περισσότερα από 50 οπωροφόρα δέντρα, εκ των οποίων τα 1000 m2 είναι καθαρό πευκοδάσος.


Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας glamping και οικολογικά σπίτια για τουρισμό, σύμφωνα με το σχέδιο που θέλετε και τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς σε τρισδιάστατη προβολή εντός δύο ημερών. Τα σπίτια μπορούν να είναι προς ενοικίαση ή για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και μπορείτε να δείτε τα μοντέλα τους όταν μας ζητήσετε!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB