Πώληση Βίλα, Makarska, Dalmatia, Κροατία, Veliko Brdo

Πώληση - Cod. 33390

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 420 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Το συγκρότημα πολυτελών βιλών βρίσκεται στο Veliko Brdo της Makarska. Αποτελείται από τέσσερις όμοιες, νεόκτιστες, πολυτελείς βίλες.
    Κάθε βίλα βρίσκεται σε ξεχωριστό οικόπεδο, ως ανεξάρτητο αντικείμενο, ανεξάρτητο από άλλα χωριά.
    Η επιφάνεια κάθε βίλας είναι περίπου 350m2 (υπόγειο, ισόγειο και όροφο) και η έκταση των αγροτεμαχίων είναι περίπου 420m2.
    Και οι τέσσερις βίλες έχουν ανοιχτή θέα στη θάλασσα και τα νησιά στη μία πλευρά και στο βουνό Biokovo από την άλλη.
    Το σύνολο του συγκροτήματος είναι προσεκτικά σχεδιασμένο και πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις και εξοπλισμό που χρειάζονται για τη στέγαση και πολλές επιπλέον παροχές. Κάθε βίλα διαθέτει έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο με ιδιωτική πισίνα και υπαίθριο τζάκι.
    Στο υπόγειο υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι με κουζίνα εξοπλισμένη με όλες τις οικιακές συσκευές και πιάτα, είδη υγιεινής με πλυντήριο ρούχων, σάουνα με μπάνιο, γυμναστήριο, δύο μικρότερες αποθήκες και λέβητες για συστήματα θέρμανσης και ψύξης.
    Μια καλυμμένη πέτρινη σκάλα οδηγεί στο ισόγειο όπου βρίσκεται η κύρια είσοδος της βίλας και ένα αυτοματοποιημένο γκαράζ για δύο οχήματα.
    Η βίλα στο ισόγειο αποτελείται επίσης από ένα άλλο, εξίσου μεγάλο, καλά διατηρημένο σαλόνι και κουζίνα με βεράντα και ανοιχτή θέα στη θάλασσα και το νησί, καθώς και μπάνιο με ντους.
    Τα τέσσερα υπνοδωμάτια βρίσκονται στο ισόγειο και διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και είναι εξοπλισμένα με διπλά κρεβάτια και στρώματα υψηλής ποιότητας του Hespo.
    Τρία υπνοδωμάτια διαθέτουν βεράντα με όμορφη θέα. Το σύστημα κλιματισμού καλύπτει ολόκληρο το εσωτερικό του κτιρίου και τα μπάνια έχουν ενδοδαπέδια θέρμανση.
    Τα δωμάτια και το καθιστικό στο ισόγειο έχουν δρύινα παρκέ δάπεδα, ενώ το σαλόνι και η κουζίνα στο υπόγειο έχουν πλακάκια δαπέδου.
    Το ηλιακό φως φτάνει στο εσωτερικό καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας λόγω των μεγάλων γυάλινων τειχών που είναι ενσωματωμένα στα ανοίγματα της βίλας και είναι πιθανό να σκουρύνουν τις κουρτίνες "sunblock" εάν είναι απαραίτητο.
    Τα σπίτια είναι για καλύτερη μόνωση επικαλυμμένα με στρώμα πάχους 8-10 cm από γυάλινο μαλλί κάτω από την εξωτερική πρόσοψη.
    Οι βίλες διαθέτουν ασύρματη πρόσβαση στο internet και καλωδιακά προγράμματα σε επτά τηλεοράσεις (σαλόνια, δωμάτια και γυμναστήριο).
    Αν και είναι το ένα με το άλλο, οι βίλες έχουν εξασφαλίσει προστασία της ιδιωτικής ζωής και διακριτικότητα.
    Υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε κάθε βίλα χωριστά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB