Πώληση Βίλα, Korcula, Dalmatia, Κροατία, .

Πώληση - Cod. 39041

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 298 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

www.horvatingatlanok.com

Στον όμορφο κόλπο Rasoha, στη βόρεια πλευρά του νησιού της Korcula, υπάρχει μια αποκλειστική βίλα σε τρεις ορόφους, μια κατοικημένη περιοχή 298 m2, με πισίνα, αγκυροβόλιο για σκάφος και παραλία σε απόλυτη ιδιωτικότητα. Η βίλα βρίσκεται σε οικόπεδο 748 τ.μ., διαθέτει χώρο στάθμευσης στον υψηλότερο όροφο και αποθηκευτικό χώρο κάτω από τον χώρο στάθμευσης. Η ευρύχωρη εσωτερική σκάλα συνδέει όλους τους ορόφους της βίλας.

Το ισόγειο αποτελείται από μια πισίνα με βεράντα χωρίς συντήρηση, μια μικρή σκεπαστή βεράντα / καμπίνες, ένα δωμάτιο με διάφορες ανέσεις (μπιλιάρδο, εξοπλισμό άσκησης και καθιστικό), μπάνιο με ντους και τουαλέτα. Υπάρχουν πολλές εξωτερικές σκάλες στην ίδια την πισίνα.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, αίθουσα σπουδών, τουαλέτα και βεράντα. Η γυάλινη οροφή με συρόμενα παράθυρα μοιράζεται την ηλιόλουστη βεράντα και το σαλόνι. Η επιφάνεια δαπέδου είναι 94 τ.μ.

Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από τις κύριες εισόδους στην βίλα, τέσσερα δίκλινα υπνοδωμάτια το καθένα με δικό τους μπάνιο και δύο μη ελκυστικές βεράντες. Η επιφάνεια αυτού του δαπέδου είναι 150 m2.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Szikora Hajnalka
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB