Πώληση Βίλα, Kaštela, Split, Κροατία, Sinokoše

Πώληση - Cod. 27870

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 270 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Ελκυστικό σπίτι της οικογένειας στην Καστέλα σε μια ήσυχη περιοχή 270 m2 έως 525 m2. Το σπίτι είναι χτισμένο με υψηλής ποιότητας υλικά, και πωλείται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με μοντέρνα έπιπλα και εξοπλισμό. Η ίδια η έννοια του σπιτιού είναι έξοχα που σχεδιάζονται και υλοποιούνται. Στο ισόγειο είναι ένα ευρύχωρο γκαράζ από την οποία πολλά βήματα εξασφαλίζουν άμεση είσοδο της αίθουσας. Από το διάδρομο οδηγεί στο καθιστικό αποτελείται από ένα καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα, διαθέσιμη για μέγιστη απόλαυση όλη την ημέρα και το βράδυ. Στο διάδρομο υπάρχει ένα μικρότερο τουαλέτα. Το επόμενο όροφο είναι στην πραγματικότητα ένα πατάρι, που βρίσκεται ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο και πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό μπαλκόνι, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα ξεχωριστό διαμέρισμα. Τελευταία ορόφους, το ύψος του πρώτου ορόφου αποτελείται από τρία εξαιρετικά μεγάλα υπνοδωμάτια και ευρύχωρα μπάνια. Υπάρχουν επίσης στεγάζεται μπαλκόνι. Ένα άλλο σε μια σειρά από πλεονεκτήματα αυτού του σπιτιού είναι ένα μεγάλο καλά μονωμένο υπόγειο, το οποίο παρέχει πραγματικά πολλές δυνατότητες για χρήση.
Γη από το σπίτι είναι μια άλλη ιστορία. Με αγάπη καλλωπισμένο γκαζόν από τον ιδιοκτήτη, τους νέους οπωροφόρα δέντρα και ένα κιόσκι στον κήπο 12 μ2, το οποίο ολοκληρώνεται με αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο.
Η ιδιοκτησία είναι σαφές 1/1 με όλες τις άδειες, χωρίς κανένα φορτίο. Το σπίτι διαθέτει επίσης ένα πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης "Β".

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB