Πώληση Βίλα, Šilo,Polje, Primorsko-goranska, Κροατία, Braće Franolić 27

Πώληση - Cod. 41934

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 210 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 1

ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ 4 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ-, Κροατία, νησί Krk, Šilo, 250 μέτρα από τη θάλασσα και την παραλία, σε μια υπέροχη και ήσυχη τοποθεσία με μεγάλο κήπο, γκαράζ και πάρκινγκ
Το νησί Krk, Šilo- ένα όμορφο σπίτι με 4 διαμερίσματα / διαμερίσματα προς πώληση, μόλις 250 μέτρα από τη θάλασσα και την παραλία, βρίσκεται σε μια υπέροχη και ήσυχη τοποθεσία, με όμορφη θέα στη θάλασσα και στον κήπο και με μεγάλο και όμορφο κήπο , με γκαράζ και χώρο στάθμευσης.
Το σπίτι έχει 210 m2 χώρο και χτίστηκε σε οικόπεδο 710 m2, όπου υπάρχουν 2 θέσεις στάθμευσης με συνολικά 3-4 θέσεις στάθμευσης. Το σπίτι έχει έναν όμορφο κήπο και έναν μεγάλο κήπο γεμάτο μεσογειακά φυτά και λουλούδια και βεράντα στον κήπο και υπαίθριο μπάρμπεκιου. Δίπλα στο σπίτι χτίστηκε γκαράζ ως ξεχωριστό κτίριο (με 1 θέση στάθμευσης και αποθήκη για εργαλεία).
Το σπίτι απέχει μόλις 250 μέτρα από τη θάλασσα και την παραλία, που σημαίνει λίγα λεπτά με τα πόδια, γεγονός που συμβάλλει στην ελκυστικότητα και την αξία του.
Το ίδιο το σπίτι αποτελείται από ισόγειο και πρώτο όροφο, και έχει συνολικά 4 διαμερίσματα , το καθένα από τα οποία έχει μια μεγάλη και όμορφη βεράντα με όμορφη θέα στη θάλασσα και στον κήπο.. Στο ισόγειο υπάρχουν 2 διαμερίσματα, ένα διαμέρισμα χρησιμοποιήθηκε ως ένα ιδιωτικό διαμέρισμα του ιδιοκτήτη της κατοικίας και αποτελείται από ένα μεγάλο δωμάτιο, κουζίνα, μεγάλο μπάνιο, χωλ, αποθήκη και μια μεγάλη βεράντα (περίπου 30 m2), η οποία είναι εν μέρει καλυμμένη και εν μέρει ακάλυπτη. Η βεράντα είναι προσβάσιμη τόσο από το δωμάτιο όσο και από την κουζίνα. Η βεράντα αυτού του διαμερίσματος είναι επίσης η μεγαλύτερη βεράντα του σπιτιού και είναι πολύ ευχάριστη για διαμονή και χαλάρωση και έχει απευθείας έξοδο και θέα στον κήπο.
Το δεύτερο διαμέρισμα που βρίσκεται στο ισόγειο έχει ξεχωριστή είσοδο και αποτελείται από ένα μεγάλο και ένα μικρότερο δωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο και μια όμορφη σκεπαστή βεράντα με θέα και άμεση πρόσβαση στον κήπο.
Στον πρώτο όροφο της κατοικίας υπάρχουν επίσης δύο διαμερίσματα. Το πρώτο μεγαλύτερο διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο και μια όμορφη και μεγάλη βεράντα περίπου 17 m2 με θέα στη θάλασσα και στον κήπο. Το δεύτερο μικρότερο διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια (ένα μεγάλο και ένα μικρό), κουζίνα, μπάνιο, χωλ και μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα και στον κήπο.
Στο πίσω μέρος του σπιτιού υπάρχει μια άλλη βεράντα στον κήπο με μπάρμπεκιου και ο κήπος είναι φυτεμένος με μεσογειακά φυτά (ελιά, πικροδάφνη, μυρτιά, δάφνη) και φωτίζεται τη νύχτα για να δημιουργήσει μια ρομαντική και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Επίσης, στο πίσω μέρος του σπιτιού υπάρχει μια μεγαλύτερη στέρνα, η οποία μετά την εισαγωγή της τοπικής παροχής νερού στον σημερινό ιδιοκτήτη χρησιμοποιείται για το πότισμα του κήπου, αλλά μπορεί να ανακατασκευαστεί και να επαναχρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.
Το σπίτι έχει τοπική παροχή νερού, ρεύμα, δορυφορική κεραία, σύνδεση τηλεφώνου και είναι κλιματιζόμενο, και πωλείται επιπλωμένο. Στο οικόπεδο υπάρχει γκαράζ το οποίο είναι ξεχωριστό κτίριο και περιλαμβάνεται στην τιμή.

Το σπίτι είναι μια πολύ ελκυστική επένδυση, ιδανική για εποχική ενοικίαση με εδραιωμένη επιχείρηση ενοικίασης με άριστη πληρότητα του διαμερίσματος 5 μήνες το χρόνο και υψηλές τιμές ενοικίασης. Το σπίτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εξοχική κατοικία για μεγαλύτερη οικογένεια. Στο σπίτι, ο ιδιοκτήτης περνούσε 6 μήνες το χρόνο σε μια από τις οικιστικές μονάδες, που χρησιμοποιούνταν ως ιδιωτικός χώρος διαβίωσης. Δύο οικιστικές μονάδες (δύο διαμερίσματα), η μία στο ισόγειο και η άλλη στον πρώτο όροφο, συνδέονται με εσωτερική σκάλα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ξεχωριστά διαμερίσματα αλλά και για μία οικογένεια.


Το ακίνητο πωλείται απευθείας από τον ιδιοκτήτη της εγκατάστασης, χωρίς μεσάζοντα, έτσι ώστε ο αγοραστής να μην πληρώσει προμήθεια αντιπροσωπείας στον μεσάζοντα κατά την αγορά και να συμφωνήσει με όλους τους όρους πώλησης απευθείας με τον ιδιοκτήτη της εγκατάστασης. Ο ιδιοκτήτης της εγκατάστασης εγγυάται (εγγυήσεις) στον αγοραστή τα κατάλληλα έγγραφα ιδιοκτησίας: πιστοποιητικό ιδιοκτησίας, άδεια κατασκευής και χρήσης, χωρίς βάρη ή βάρη επί του ακινήτου καθώς και σωστή μεταβίβαση κυριότητας.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας με mail ή στο κινητό μας τηλέφωνο: 385 91 94 23 143 ή σταθερό: 385 01 6526 815

Το σπίτι βρίσκεται μόλις 250 μέτρα από τη θάλασσα και την παραλία, η οποία είναι προσβάσιμη σε λίγα λεπτά με τα πόδια, γεγονός που προσθέτει την ελκυστικότητα και την αξία του.
Το ακίνητο βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο που περιβάλλεται από πράσινο και υπάρχει ένα πάρκο μπροστά του. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της τοποθεσίας αυτού του ακινήτου είναι ότι μπροστά του υπάρχει πάρκο και χώροι πρασίνου και κανένα άλλο αντικείμενο, ώστε να καθίσταται δυνατή η ιδιωτικότητα του ακινήτου. Το σπίτι είναι επίσης κοντά στο κέντρο του χωριού και το μεγαλύτερο κατάστημα του χωριού απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το σπίτι.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας μέσω ταχυδρομείου ή στο κινητό μας τηλέφωνο: 385 91 94 23 143 ή στον αριθμό του σπιτιού μας στο Ζάγκρεμπ: 385 01 6526 815
Το ακίνητο πωλείται απευθείας από τον ιδιοκτήτη της εγκατάστασης, χωρίς μεσάζοντα, έτσι ώστε ο αγοραστής να μην πληρώσει προμήθεια αντιπροσωπείας στον μεσάζοντα κατά την αγορά

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB