Πώληση Αγροικία, Fužine, Primorsko-goranska, Κροατία, Zlobinsko brdo

Πώληση - Cod. 30605

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 225 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Κατοικίες Προς Πώληση (ημιτελή) που αποτελείται από τρία διαμερίσματα συνολικού εμβαδού 225 m2. Το ακίνητο αυτό βρίσκεται κοντά στο Fuzina, σε Żłobiński HILL, ΚΑΙ ΤΟ ιδανικές διακοπές το καλοκαίρι και το χειμώνα, ότι στη θάλασσα περίπου 30 λεπτά μακριά. Μόνο είκοσι λεπτά οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο, από το ποτάμι και μια ώρα από το Ζάγκρεμπ ΕΜΠΕΙΡΙΑ παραμονή στη φύση, σε μια όαση της ειρηνικής και δραστήριες διακοπές στη φύση.

Σιδηρουργεία και τα περίχωρά τους παρέχουν πολλές ευκαιρίες, από την πεζοπορία και την άμαξα, κολύμπι στη λίμνη, κωπηλασία, ιστιοπλοΐα, σέρφινγκ, κανό και μέσω άλλων διαφόρων σκαφών, καταδύσεις, να χρησιμοποιούν διάφορους τομείς του αθλητισμού. LJUBITELJIi αδρεναλίνη σπορ μπορούν να δοκιμάσουν ράφτινγκ, ορεινή ποδηλασία, ορειβασία, αλεξίπτωτο πλαγιάς, ακόμη και motocross. εραστές αλόγων έχουν τη δυνατότητα ιππασίας, ένα Bajer λίμνη είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον για την Κατάρτιση.
 
Το χειμώνα, όταν όλα είναι καλυμμένα με χιόνι, Fužine μπορεί να είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για να πάτε σε πολλές κοντινές χιονοδρομικές πίστες, πίστες για έλκηθρο και παγοδρόμια, όπως αυτές των μετοχών Μπέη Razdolje, Mrkopalj και φυσικά σκι Platak.

CAVE SPRING
Cave Spring είναι ένα φυσικό χάρισμα και τουριστικών μαργαριτάρι Fužina και Γκόρσκι Κόταρ. Βρίσκεται στην περιοχή του φρέατος, κατά μήκος του δρόμου Fužine-Ριέκα και τον παραλιακό δρόμο κατά μήκος της λίμνης Bajer, εύκολα προσβάσιμο και πολύ ενδιαφέρον να επισκεφθείτε.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB