Πώληση Τριάρι, Sukošan, Zadarska županija, Κροατία, Put Vodotića 42

Πώληση - Cod. 33260

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: ground

Πωλείται πολυτελές διαμέρισμα με κήπο 230 τ.μ. στο ισόγειο ενός νέου κτιρίου κατοικιών. Το διαμέρισμα είναι επιπλωμένο με μοντέρνα και υψηλής ποιότητας έπιπλα. Το διαμέρισμα χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά ως εξοχικό σπίτι για μια οικογένεια ιδιοκτήτη και δεν ενοικιάστηκε ποτέ. Πολύ ευρύχωρα και λειτουργικά διαμορφωμένα δωμάτια, τα οποία περιλαμβάνουν κουζίνα και σαλόνι σε ένα, 3 υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και βοηθητικό πρόγραμμα, καθώς και μια κλειστή σοφίτα, με τζάκι που καίει το ξύλο, για να απολαύσετε το διαμέρισμα στο χειμερινό ειδυλλιακό. Η βεράντα είναι καλυμμένη με μια σύγχρονη ταλαντούχα σκηνή, η οποία ανοίγει ή κλείνει αν χρειαστεί σε μια ηλεκτρική κίνηση. Στον κήπο πίσω από το κτίριο υπάρχει ένα μεγάλο πέτρινο σχάρα-κλασικό ξύλο-καίγοντας τζάκι, καθώς και μια επαγγελματική σχάρα αερίου. Ο κήπος και η βεράντα είναι 5 μέτρα μακριά από την παραλία, γι 'αυτό προσφέρει μεγάλη άνεση, με όλες τις ημέρες κολύμβησης και ηλιοθεραπεία. Στη θάλασσα μπροστά από το κτίριο υπάρχουν επίσης όρμοι, στους οποίους μπορεί να συνδεθεί μικρότερο σκάφος.
Το διαμέρισμα περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης 1,8 τμ και 2 καλυμμένους χώρους στάθμευσης ακριβώς πίσω από το κτίριο, ακριβώς δίπλα στον κήπο. Στον διάδρομο κάτω από τις σκάλες δόθηκε ένας χώρος για να κρατηθούν τα ποδήλατα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB