Πώληση Οικόπεδο, Sibenik, Regione di Sebenico e Tenin, Κροατία, Lozovac

Πώληση - Cod. 26057

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 150000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Η προγραμματισμένη θέση του έργου "IVANAL PLAZA" που βρίσκεται στην Επαρχία Σιμπένικ Κνίν, μερικοί 15 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από την παλιά πόλη του Σίμπενικ στο οροπέδιο του Lozovac. Η τοποθεσία είναι πάνω από το Εθνικό Πάρκο Krka και τους διάσημους καταρράκτες Skradinski Buk.

Το έργο "Ivanal Plaza" αναφέρεται στην κατασκευή τουριστικού συγκροτήματος που αποτελείται από διάφορα τμήματα: βίλες, αθλητικό συγκρότημα, σουίτες, το ξενοδοχειακό συγκρότημα, ένα restourant με ένα κέντρο πανοραμική θέα, ευεξίας και υγείας, πάρκο / δασικά και άλλες εγκαταστάσεις αναψυχής.
Τμήματα του Έργου:

1. Condominium Hotel - Villas
Η κατασκευή των 30 deluxe villas (με 200 m2 περιοχή επιφάνειας περίπου. Το καθένα) έχει προγραμματιστεί, κάθε δύο διώροφα με βεράντα, κήπο και πισίνα και θέα Krka καταρράκτες.

2. Αθλητικό συγκρότημα
Η κατασκευή του συγκροτήματος αθλητικών εγκαταστάσεων περιλαμβάνει εξωτερικές και εσωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, πισίνα, αθλητιατρική και αθλητικό κέντρο.

3. Condominium Hotel - Suites
Οι 200 ​​σουίτες plannned να bulit, το καθένα περίπου 200m2, σχεδιασμένο ως μεμονωμένα, διώροφα διαμερίσματα, που προστατεύονται από τις βεράντες και μεγάλη πράσινη επιφάνειες. Μπλοκάρει των σουίτες προβλέπεται να είναι για πολλούς ορόφους και περιλαμβάνει ορισμένες πρόσθετες εγκαταστάσεις.

4. Hotel Complex
Το ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει προγραμματιστεί να έχει ένα επιχειρηματικό κέντρο εξαπλώνεται σε 30.000 m2, συμπεριλαμβανομένων άλλων συνοδευτικών εγκαταστάσεων, όπως ένα συνεδριακό κέντρο, καζίνο, εστιατόρια και μπουτίκ.

5. Το εστιατόριο Πανόραμα με επιπλέον εγκαταστάσεις
Το εστιατόριο βρίσκεται στην καλύτερη θέση, με πανοραμική θέα στο Krka καταρράκτες.

Όλα τα κτίρια που θα κατασκευαστούν έχουν σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να σχηματίζουν ένα «κύκλο τείχος» γύρω από τη ζώνη Ivanal, με ένα τετράγωνο στο κεντρικό τμήμα και enabeling μια όμορφη θέα στη γύρω καταρράκτη από κάθε κατασκευή.

6. Wellness & Spa Center
Wellness & Spa centrer i σχεδιάζεται να κατασκευαστεί σε μια έκταση 30.000 m2 και θα inclued μια cinic επίσης.

7. Οι πρόσθετες παροχές
Πρόσθετες παροχές θα εξαπλωθεί σε 10 000 m2, συμπεριλαμβανομένων μουσείο, εκπαιδευτικό κέντρο Krka, το κέντρο πολυμέσων, μπαρ Caffe, νυχτερινό κέντρο και την εμπορική περιοχή.

8. Πάρκο / Δάσος
Θα υπάρξει ένα μεγάλο πάρκο μεταξύ των κτιρίων, με πολλά μονοπάτια που οδηγούν προς διαφορετικές δάση ή μεγαλύτερα ή μικρότερα λίμνες. Υπάρχουν επίσης διαφορετικού μεγέθους πισίνες και μικρές λίμνες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB