Πώληση Βίλα, Sibenik, Regione di Sebenico e Tenin, Κροατία, Dubrava kod Šibenika BB

Πώληση - Cod. 36644

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 186 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Νέο κτίριο - δύο κατοικίες με πισίνα και μεγάλο κήπο. Ένας συνδυασμός μοντέρνου σχεδιασμού και ανέγγιχτης φύσης για όσους αναζητούν ειρήνη και απολαμβάνουν την όμορφη φύση. Κάθε σπίτι βρίσκεται σε οικόπεδο 1050 m2 και αποτελείται από ισόγειο και πρώτο όροφο με καθαρή επιφάνεια 185,55 m2. Στο ισόγειο υπάρχει καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα σε ένα χώρο, τουαλέτα / μπάνιο και ντουλάπα. Ευρύχωρες βεράντες για να απολαύσετε το μπροστινό και πίσω μέρος του σπιτιού. Στην άλλη πλευρά του σπιτιού υπάρχει ένα γκαράζ, ένα μηχανοστάσιο και μια επιπλέον τουαλέτα. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο που διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, δύο από τα οποία έχουν δικό τους μπάνιο, μία ντουλάπα, ένα κοινόχρηστο μπάνιο στο διάδρομο και δύο βεράντες. Θέρμανση δαπέδου σε όλο το σπίτι. Σε κάθε αυλή θα υπάρχει υπαίθριο ντους και μπάρμπεκιου και η αυλή είναι εξοπλισμένη με σύστημα άρδευσης "drop-in-water". Ηλιακή θέρμανση νερού. Στα αρχικά στάδια της κατασκευής υπάρχει η δυνατότητα επιλογής εσωτερικής διακόσμησης. Η τιμή του κάθε σπιτιού είναι 325.000 € και πωλείται με "κλειδί στο χέρι".

Περιγραφή του περιβάλλοντος

Η Dubrava κοντά στο Šibenik είναι μια πόλη που βρίσκεται στην πόλη Šibenik και βρίσκεται περίπου 7 χιλιόμετρα ανατολικά από το Šibenik. Μόνο πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Sibenik, τρία λεπτά από τον αυτοκινητόδρομο, 10 λεπτά από την παραλία και NP Krka.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB