Πώληση Οικόπεδο, Labin, Istria, Κροατία, Barban centre

Πώληση - Cod. 42138

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 4106 m²
  • Αριθμός δωματίων: n/a
  • Όροφος: n/a

Οικόπεδο 5917m2 στο κέντρο του Barban αποτελούμενο από 4106m2 οικοδομική γη και 1811m2 αγροτική έκταση που βρίσκεται 7 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία της εκκλησίας και 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την ακτή. Ωραία θέα στο βουνό Uchka, το οικόπεδο βρίσκεται στον ήσυχο δρόμο του χωριού και προσφέρει μεγάλη ιδιωτικότητα. Τέλεια τοποθεσία για 2 ή 3 βίλες με πισίνα, B&B ή τουριστικό αξιοθέατο.

Το Barban είναι ένα γραφικό μεσαιωνικό μέρος στην Ίστρια. Η πόλη με την πλούσια ιστορία είχε πολλούς ηγεμόνες στο παρελθόν: Αψβούργους, Βενετούς, Γάλλους... Όλοι έχουν αφήσει το στίγμα τους στη μνημειακή κληρονομιά και στα πολλά σημεία ενδιαφέροντος.
Καλοδιατηρημένα μπαρόκ και γοτθικά κτίρια, τοιχογραφίες και γλαγολιτικές επιγραφές, τέσσερις εκκλησίες, παλάτια, παλιά τείχη της πόλης και το παιχνίδι των ιπποτών "Trka na prstenac", κάνουν το Barban ένα ιδιαίτερα ελκυστικό μέρος για επίσκεψη για τους λάτρεις της πολιτιστικής-ιστορικής κληρονομιάς.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB