Πώληση Ξενοδοχείο, Labin, Istria, Κροατία, Titov Trg 3/1

Πώληση - Cod. 41531

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 575 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 3
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Ο ορείχαλκος, το μάρμαρο και η βελανιδιά είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του ακινήτου. Βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Old Town Labin (γοητευτική μεσαιωνική πόλη στην κορυφή του λόφου). Το ακίνητο διαθέτει 8 δωμάτια το καθένα με δικό του μπάνιο. Στο ισόγειο υπάρχει λόμπι εισόδου με ρεσεψιόν, lounge bar, τουαλέτες (γυναικών και ανδρών), εστιατόριο και κουζίνα. Οι 2 πίσω βεράντες προσφέρουν παρθένα θέα στην Αδριατική θάλασσα. Το υπόγειο διαθέτει κουζίνα προετοιμασίας, τουαλέτες εργαζομένων, ντουλάπα εργαζομένων, γραφείο και 65 τετραγωνικά μέτρα αποθηκευτικού χώρου. Υπάρχει επίσης μια επιπλέον κάβα. Η γύρω ιδιοκτησία είναι 450 τετραγωνικά μέτρα στην κορυφή του λόφου.

Η επιχείρηση αυτή τη στιγμή λειτουργεί για δωμάτια για ύπνο, lounge bar και μπιστρό. Ανοιχτό 12 μήνες το χρόνο.

Το αρχικό κτίριο χτίστηκε το 1800, το 1960 ανακαινίστηκε και πιο πρόσφατα (2018) ολόκληρο το κτίριο ανακαινίστηκε από πάνω προς τα κάτω: Νέες ηλεκτρικές γραμμές, γραμμές υδραυλικών εγκαταστάσεων, θέρμανση/ψύξη, δεξαμενές ζεστού νερού, σύστημα καταιονισμού, δάπεδα , φωτισμός, μπάνια, έπιπλα κατά παραγγελία. Προσεγμένος σχεδιασμός με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Κλασική εμφάνιση με μοντέρνες λειτουργίες.

Επί του παρόντος τα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν 20 άτομα, εσωτερικές θέσεις 40 επισκεπτών, εξωτερική πίσω βεράντα 40 άτομα

Υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης της μπροστινής βεράντας Loggia και επίσης θα μπορούσε να υπάρχει ένα επιπλέον σαλόνι στον τελευταίο όροφο με καθίσματα για 50+ επισκέπτες (το οποίο αποτελεί μέρος του ακινήτου)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB