Πώληση Δυάρι, Vodice, Regione di Sebenico e Tenin, Κροατία, Srima

Πώληση - Cod. 35010

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 35 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: Visoko prizemlje

ΒΟΔΙΣΤΙΑ, ΠΙΣΙΝΑ, ΔΑΛΜΑΝΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΠΩΛΗΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Vodice, Srima, για πώληση διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου κοντά σε όμορφες παραλίες, συνολική έκταση 47,50 m2, εκ των οποίων μόνο διαμέρισμα 35 m2 + θέση στάθμευσης 12.50 m2. Διαμέρισμα με μια μικρή και απλή ανακαίνιση μπορεί να είναι δύο υπνοδωμάτια. Ο χώρος στάθμευσης που βρίσκεται στο διαμέρισμα βρίσκεται μπροστά στο μπαλκόνι αυτού του διαμερίσματος, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βεράντα, δεν περιλαμβάνεται στο διαμέρισμα και διατίθεται δωρεάν με το διαμέρισμα και ανήκει σε αυτόν και ένα μεγάλο μέρος της κοινώς διαμορφωμένης αυλής.

Βρίσκεται σε ένα όμορφο μέρος του Vodice, κοντά σε όλες τις ανέσεις, σε ένα ήσυχο βουνό και ήσυχο περιβάλλον, σε ένα υψηλό ισόγειο - ένα ημι-ανεξάρτητο νεώτερο κτίριο που αποτελείται από ισόγειο, σοφίτα και σοφίτα, κοντά στα ξενοδοχεία Imperial, Olympia και Olympia Sky.
Είναι κατάλληλο για συνεχή διαβίωση, διακοπές ή ενοικιάσεις.

Βρίσκεται σε απόσταση 250 μ. Από τις όμορφες και καλά οργανωμένες παραλίες και τις παραλίες, καθώς και από την θερμαινόμενη παραλία Muri Vruja - η οποία έχει παρατεταμένη κολυμβητική περίοδο και διαρκεί από νωρίς την άνοιξη έως τα τέλη του φθινοπώρου.
Κοντά στο κέντρο της πόλης, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, τράπεζες, εγκαταστάσεις φιλοξενίας, φαρμακείο, κέντρο υγείας, αγορές, όμορφες παραλίες δίπλα στη θάλασσα, πισίνες, γήπεδα τένις, σχολεία, ξενοδοχεία και όλες τις ανέσεις. Βρίσκεται κοντά στο Šibenik, το Zadar, το Split, τα εθνικά πάρκα Kornati και Krka και το Vransko jezero. Στο Ζαντάρ και το Σπλιτ υπάρχουν επίσης διεθνή αεροδρόμια με πτήσεις από και προς όλες τις περιοχές της Ευρώπης.

Αποτελείται από είσοδο, μπάνιο, κουζίνα με τραπεζαρία που μπορεί να στεγαστεί ως σαλόνι, υπνοδωμάτιο που συνδέεται με την τραπεζαρία και μπορεί να χωριστεί ξεχωριστά, και μπαλκόνια - μπαλκόνι και χώρο στάθμευσης. Με μια μικρή και απλή ανακαίνιση μπορεί να είναι ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων. Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο, διαθέτει κουφώματα από PVC και κλιματισμό για ψύξη και θέρμανση. Διοργανώθηκε πέρυσι.

Τα χαρτιά για το διαμέρισμα είναι κομψά, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ 1/1, ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΕΤΑ, κλιμακωτά.

Πωλούν τον ιδιοκτήτη, όχι έναν οργανισμό.

Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ και είναι δυνατό να συμφωνήσετε με έναν σοβαρό αγοραστή.

Μπορεί επίσης να αντικατασταθεί για μεγαλύτερα διαμερίσματα (χωρίς υπόγειο και σοφίτα) ή μικρότερο σπίτι στη θάλασσα της ίδιας ποιότητας με επιπλέον χρέωση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB