Πώληση Γκαρσονιέρα, Kaštel Resnik, Dalmatia, Κροατία, KASTEL STARI

Πώληση - Cod. 23065

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 30 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Αγαπητοί μας πελάτες,
Έχετε το δικό σας διαμέρισμα για διακοπές στην Κροατία, το οποίο βρίσκεται στην παραλία μεταξύ της πόλης (15 χλμ.) και Trogir (10 χλμ.). Υπάρχει επίσης ένα Split αεροδρόμιο 7χλμ.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια ήσυχη τουριστική πόλη της Kastel Stari, και είναι επίσης προγραμματιστεί για τα επόμενα πέντε χρόνια για κλοπή, φωτιά και πλημμύρα, έτσι ώστε να μπορείτε να είστε εντελώς χαλαροί. Η πρώτη παραλία είναι μόλις 50 μέτρα μακριά, και στο κέντρο της πόλης με τα καταστήματα, φαρμακεία, εστιατόρια και πάρκα.

Το διαμέρισμα έχει 27 τετραγωνικά πόδια (ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, καθιστικό και κουζίνα), με ένα επιπλέον μικρό κελάρι (14 m²) και επιπλέον ανοικτό μπαλκόνι (4,5 m²).
Αν θέλετε μετά από την αγορά, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα διαμέρισμα, όπως θέλετε, ο σημερινός ιδιοκτήτης έχει κάνει όλη την απαραίτητη νομική δουλειά για σας.

Ο χώρος στάθμευσης είναι μπροστά από το διαμέρισμα, και υπάρχουν άλλες δύο προαιρετικές θέσεις στάθμευσης για τους φίλους του (συνολικά 150 τετραγωνικά μέτρα).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB