Πώληση Μονοκατοικία, Vir, Dalmatia, Κροατία, Miljkovica

Πώληση - Cod. 43042

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 70 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: -

Ανακαινισμένη κατοικία προς πώληση από ιδιοκτήτη στο νησί Βιρ, μόλις 80 μέτρα από τη θάλασσα. Το νησί Vir βρίσκεται στη Βόρεια Δαλματία, περίπου 24 χλμ. από το Ζαντάρ. Το νησί συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με μια γέφυρα που είναι ελεύθερη να περπατήσει όλο το εικοσιτετράωρο. Παραλία με βότσαλα στο τέλος του δρόμου, προσβάσιμη σε 2 λεπτά με τα πόδια. Το ακίνητο είναι το μισό μιας ημιανεξάρτητης κατοικίας, χωρισμένη με φράχτες, εντελώς χωρισμένη, ξεχωριστή. Το ακίνητο βρίσκεται σε ανεξάρτητο οικόπεδο 183 m2, με μεγάλη, νεόδμητη, σκιερή βεράντα 24 m2, με χώρο στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα.

Το σπίτι διαθέτει σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο με ντουζιέρα και ντουλάπι. Μπορείτε να βγείτε στην ευρύχωρη βεράντα και από τα δύο υπνοδωμάτια. Υπάρχει μια αποθήκη πίσω από το σπίτι.

Το κτίριο ανακαινίστηκε σε δύο φάσεις. Το 2016 τοποθετήθηκαν νέες ξύλινες οδικές πόρτες και παράθυρα και ανακαινίστηκε η στεγανοποίηση και η θερμομόνωση της επίπεδης ταράτσας μαζί με το περίβλημα μπετόν. Μετά από αυτό, το μπάνιο ανακαινίστηκε πλήρως, καθώς και το υδραυλικό δίκτυο. Ταυτόχρονα, τα δωμάτια δέχθηκαν νέο κάλυμμα, τοποθετήθηκαν νέες πλαστικές πόρτες και παράθυρα με περσίδες στα δωμάτια και το μπάνιο. Το κτίριο είναι εξοπλισμένο με κλιματιστικά. Το κτίριο επεκτάθηκε με μια ευρύχωρη σκεπαστή βεράντα 24 m2 επιπλωμένη με εντοιχισμένη ψησταριά και άνετα έπιπλα. Το ακίνητο είναι ιδιαίτερο στο ότι διαθέτει ανεξάρτητη σωλήνωση πόσιμου νερού και αποχέτευσης συνδεδεμένα με το δίκτυο κοινής ωφέλειας. Η ημιμονοκατοικία διαθέτει ανεξάρτητη παροχή ρεύματος και ηλεκτρικό μετρητή. Το κτίριο είναι δομικά και τεχνικά σε άριστη κατάσταση.

Στην τιμή περιλαμβάνεται όλος ο εξοπλισμός και τα μοντέρνα έπιπλα του σπιτιού.

Το κτίριο είναι ένα δημοφιλές σημείο διακοπών για χρόνια, με επισκέπτες που επιστρέφουν και γεμάτα σπίτια καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Εάν απαιτείται, μπορεί να εκδοθεί ως κατάλυμα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB