Πώληση Βίλα, Umag, Istria, Κροατία, Via Morno 7

Πώληση - Cod. 32463

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 390 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 3

Βίλα με πισίνα, Umag, Istria, 800 μέτρα από τη θάλασσα

Αγοράστε αυτό όμορφη βίλα πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με 800 μέτρα από τη θάλασσα με μια νέα πισίνα, βίλα βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή του Umag, στο κέντρο του οικοπέδου 1183 μ2. Η πισίνα διαθέτει την πιο σύγχρονη απολύμανση με θαλασσινό νερό και περιβάλλεται από ένα μεγάλο ακτινίδιο κληματαριά.
Η βίλα διαθέτει 2 μεγάλα σαλόνια και 2 πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, τα περισσότερα υπαίθρια μπάρμπεκιου δίπλα στην πισίνα. Κάθε υπνοδωμάτιο και το καθιστικό έχουν τη δική τους βεράντα και κλιματισμό. Η βίλα διαθέτει 5 μπάνια και 1 τουαλέτα δίπλα στην πισίνα.

εσωτερική και εξωτερική Σκάλες επιτρέπουν ταχεία μετατροπή του χώρου σε δύο ή τρεις χωριστές μονάδες (διαμερίσματα) χωρίς πρόσθετες επενδύσεις! Η βίλα διαθέτει 4 αστέρια στην κατηγορία του τουρισμού! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την οικογένεια ή την επιθυμία για ένα νέο ιδιοκτήτη, εν όλω ή εν μέρει για τον τουρισμό.

Η θάλασσα και το περίφημο Stella Maris βρίσκεται μόλις 800 μέτρα από το σπίτι και μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια υπάρχουν δύο καταστήματα, τρία καφενεία και τρία εστιατόρια.

Το σπίτι έχει βιντεοεπιτήρηση, δορυφορική τηλεόραση, Wi-Fi και τηλέφωνο. Το αέριο πόλη είναι δίπλα στο οικόπεδο και μπορούν να αντικατασταθούν γρήγορα και εύκολα με τις υπάρχουσες θέρμανσης στο πετρέλαιο θέρμανσης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB