Πώληση Βίλα, Tar, Istria, Κροατία, Gedici

Πώληση - Cod. 39779

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 210 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Εξαιρετική μεγάλη κατοικία 200μ2, χτισμένη σε οικόπεδο 900m2. Το σπίτι χωρίζεται σε τρία επίπεδα και έχει ένα εντελώς ανεξάρτητο διαμέρισμα στο ισόγειο με θέα στον μεγάλο κήπο όπου μπορείτε να χτίσετε μια πισίνα. Από την κύρια είσοδο υπάρχουν εξωτερικές σκάλες που οδηγούν στον πρώτο όροφο και αποτελούνται από ένα μεγάλο σαλόνι-κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Στον ίδιο όροφο υπάρχει το πλήρες μπάνιο με ντους. Από το καθιστικό μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο δεύτερο σοφίτα με άνετες ξύλινες σκάλες. Η σοφίτα είναι πολύ ευρύχωρη και ψηλή, δεν αγγίζει ποτέ το κεφάλι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι, υπάρχει τόσο πολύς χώρος ώστε να είναι δυνατή η αναδημιουργία αίθουσας ψυχαγωγίας και η τοποθέτηση διαφόρων κλινών. Στη σοφίτα υπάρχει μπάνιο με μπανιέρα.

Το σπίτι χτίστηκε με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι απόλυτα φτιαγμένο από πέτρα, το οποίο φέρνει δροσερό το καλοκαίρι και διατηρεί την εσωτερική ζεστασιά το χειμώνα. Το ξενοδοχείο διαθέτει κλιματισμό και θέρμανση. Ο κήπος είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε, μπορείτε να χτίσετε μια πισίνα και ένα γκαράζ. Το σπίτι είναι έτοιμο να ζήσει, τα έπιπλα είναι ρουστίκ αλλά μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για επίσκεψη χωρίς υποχρέωση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB