Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Murvica, Zadarska županija, Κροατία, Murvica 88

Πώληση - Cod. 24123

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 9100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Το οικόπεδο βρίσκεται στο ήσυχο χωριό Murvica, στο δήμο Poličnik. Το Murvica βρίσκεται περίπου 4χλμ. Μακριά από το Zadar (που βρίσκεται στις ακτές της Αδριατικής) και από την άλλη υπάρχει υπέροχη θέα στο βουνό του Velebit. Το οικόπεδο βρίσκεται δίπλα στον αυτοκινητόδρομο Ζαντάρ - Ζάγκρεμπ. Υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα και νερό δίπλα στο οικόπεδο, καθώς και ασφαλτοστρωμένο μονοπάτι.
Αν ενδιαφέρεστε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, υπάρχουν άλλα 22.000 τ.μ. γης προς πώληση στην περιοχή κοντά σε αυτό το οικόπεδο.
Το οικόπεδο χωρίζεται σε έκταση περίπου 9000 τ.μ. Στο οικόπεδο είναι δυνατή η κατασκευή εξοχικών σπιτιών, μπανγκαλόου, σπιτιών (έως 9 μέτρα ύψος), ντισκοτέκ, ψυκτικών καταστημάτων, καταστημάτων κλπ. Ωστόσο, δεν επιτρέπεται η διαμόρφωση σκαφών.
Υπάρχει δυνατότητα αγοράς μέχρι 4000m2 και η αναγραφόμενη τιμή του οικοπέδου είναι διαπραγματεύσιμη. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB