Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Osijek, Osječko-baranjska županija, Κροατία, Vijenac Augusta Cesarca 16

Πώληση - Cod. 24418

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 220 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Εξαιρετική σπίτι, καλοφτιαγμένο, στην καλύτερη τοποθεσία στο κέντρο της πόλης της πόλης, ένα ήσυχο χωριό στο οποίο το νηπιαγωγείο και το σχολείο (Garland Augusta Cesarac).
Το σπίτι έχει 220 μ2 του χώρου διαβίωσης, πέντε υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, βεστιάριο, κουζίνα, τραπεζαρία, κελάρι, κελάρι κάτω από το σπίτι, ωδείο, σκεπαστή βεράντα, γκαράζ και χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα μπροστά από το σπίτι.
Ο χώρος διαβίωσης είναι κατανεμημένα σε δύο ορόφους και μπορεί να μετατραπεί σε δύο μεγάλα διαμερίσματα. Στον κάτω όροφο υπάρχει κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και γυάλινη σέρα. Στον επάνω όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, dressing room (που μπορεί να μετατραπεί σε μια κουζίνα) και μπάνιο.
Το σπίτι βρίσκεται σε μια υπέροχη Ρολλά με κουνουπιέρες, εσωτερική μαζική παράθυρα, θερμική μόνωση σιλικόνης ποιότητα demit πρόσοψη, κεντρική και ενδοδαπέδια θέρμανση με φυσικό αέριο. Το σπίτι είναι κλιματιζόμενα.
Οικόπεδο 150 m2, ζουν πράσινο και τακτοποιημένα διατηρούνται. Ο κήπος χτίστηκε υπόστεγο κήπου και ένα σκεπαστό μπάρμπεκιου.
Σύμφωνα με τη συμφωνία, δεν μπορεί να αφήσει τα έπιπλα σπιτιού.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB