Πώληση Ξενοδοχείο, Orebic, Peljesac, Κροατία, Brace Radic

Πώληση - Cod. 25085

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 510 m²
  • Αριθμός δωματίων: 11
  • Όροφος: 4

Το σπίτι βρίσκεται στην Νότια Dalmacia, στη νοτιοδυτική γωνιά της χερσονήσου Peljesac, στην πόλη του Orebic περίπου 100 χιλιόμετρα μακριά από το Ντουμπρόβνικ γειτονικές το διάσημο νησί Korcula. Αυτή η περιοχή είναι δικαίως φημίζεται για τα αξιοθέατα και τα ιστορικά μνημεία. Επιπλέον, είναι επίσης ένα διάσημο αμπελουργική περιοχή. Ναυαρχίδα κρασί της, η Dignac θεωρείται ότι είναι ένα, αν τα 10 καλύτερα κρασιά στον κόσμο.
Το σπίτι βρίσκεται 120 μέτρα μακριά από την αμμώδη παραλία του Peljeski Riviera περιβάλλεται από απόκρημνα βράχια.
Υπάρχει μια δημόσια παραλία ακριβώς μπροστά από το σπίτι δημοφιλής με τις οικογένειες με παιδιά.
Η 25-year-old μοτέλ είναι ένας σεισμός-απόδειξη, βολικό και αισθητικής κτίριο. (Το σπίτι είχε προγραμματιστεί, σχεδιαστεί και κατασκευαστεί / κατασκευάζεται επιμελώς από κάθε άποψη, όπως τα θεμέλια, τοίχους, σκυροδέτηση, ηλεκτρικό ρεύμα κ.λπ. - Το όλο σχέδιο και την κατασκευή τεκμηρίωση είναι διαθέσιμη).
Οι επισκέπτες καλωσορίζονται με ένα τεράστιο φοίνικα, leanders και κάποια πιο εξωτικά φυτά στο 520 m2 γης που περιβάλλεται από έναν φράκτη. Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης πίσω από το σπίτι προσφέροντας σημεία για 5 αυτοκίνητα. Το πάρκινγκ είναι περιτριγυρισμένο από ένα μικρό ακτινίδιο και πέργκολα αμπελώνα. Μπορείτε επίσης να βρείτε μια αυλή πίσω από το σπίτι που είναι γεμάτο με φρούτα (πορτοκάλι, λεμόνι, κλημεντίνες, σύκο) δέντρα. Μια παιδική χαρά χτίστηκε επίσης στην αυλή η οποία είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παίζουν τα παιδιά και να έχουν κάποια διασκέδαση.
Το σπίτι διαθέτει 4 ορόφους φιλοξενούν 10 δωμάτια συνολικά. Κάθε δωμάτιο έχει ένα "δικό" λουτρό (αίθουσα 2 και 3 και το δωμάτιο 7 και 8 έχει ένα κοινόχρηστο μπάνιο) εξοπλισμένο με μπανιέρα, νιπτήρα και τουαλέτα. Όλα τα δωμάτια είναι επιπλωμένα με κομοδίνα, κρεβάτια και ντουλάπες. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι και θέα στην Έδρα (αίθουσα 2 και 3 και το δωμάτιο 7 και 8 μετοχές ένα μπαλκόνι).
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ανεμιστήρα, ένα κλιματιστικό και ψυγείο. Επιπλέον, υπάρχει μια σουίτα στο σπίτι όπου ένα καθιστικό, μια ντουλάπα και 2 υπνοδωμάτια προσφέρουν άνεση για τους επισκέπτες. Η σουίτα είναι επιπλωμένη με καναπέ, κρεβάτια και της Ελβετίας ξύλινα έπιπλα και διαθέτει δικό του μπάνιο. Από τις 2 πλευρές μπορείτε να βρείτε 60 μ2 βεράντα καλυμμένη με ασβεστόλιθο.
Στο υπόγειο υπάρχει ένα σχεδόν 100 m2 εξοπλισμένη και επιπλωμένη τραπεζαρία (2 πλυντήρια πιάτων, 3 φούρνους, φούρνους μικροκυμάτων 2, σίδηρο, τραπέζι μπιλιάρδου κλπ Το υπόγειο μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως ένα σαλόνι και ένα σημείο συνάντησης.
Το κλιμακοστάσιο και η ταράτσα είναι καλυμμένη με ασβεστόλιθο? Τα ξύλινα ψηφιδωτά που στα πατώματα στα δωμάτια.
Ζεστό νερό παρέχεται από ηλιακούς τροφοδοτικά.
Το σπίτι έχει ένα γκαράζ με ράφια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB