Πώληση Μονοκατοικία, Vodice, Vodice, Κροατία, .

Πώληση - Cod. 42759

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 138 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

ID:SH-347-2023
Αυτή η διώροφη οικογενειακή κατοικία 138 τ.μ. με 4 δωμάτια, δύο μπάνια, δύο βεράντες και μια πισίνα βρίσκεται στο Vodice.

Το σπίτι χτίστηκε το 2011 και ανακαινίστηκε πλήρως εξωτερικά το 2021. Το σπίτι είναι διώροφο, στον κάτω όροφο υπάρχει σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, μπάνιο, δωμάτιο, αποθήκη και βεράντα . Στον επάνω όροφο υπάρχουν 3 δωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι το κυρίως υπνοδωμάτιο, το οποίο διαθέτει και ξεχωριστή βεράντα με πανοραμική θέα, καθώς και μπάνιο και προθάλαμο. Υπάρχει κλιματισμός και στα δύο επίπεδα.

Υπάρχει χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα μέσα στο σπίτι. Το σπίτι πωλείται πλήρως επιπλωμένο. Το σπίτι είναι χτισμένο από τούβλα, με σκελετό από σκυρόδεμα, δηλαδή, οι γωνίες, οι σκάλες, η βάση και η πλάκα είναι σκυροδετημένα μαζί, μόνο οι διαχωριστικοί τοίχοι είναι στρωμένοι με τούβλα, έτσι το σπίτι κινείται μαζί, οι τοίχοι δεν ραγίζουν, είναι αντισεισμική. Μπορεί να εντοιχιστεί και το πατάρι, μπορεί να γίνει κατοικήσιμο ανάλογα με τις ανάγκες, υπάρχει και πλάκα από μπετόν εκεί. Το σπίτι είναι επίσης ιδανικό για μόνιμη κατοικία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Szikora Hajni
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB