Πώληση Μονοκατοικία, Bribir, Crikvenica, Κροατία, 33, Podskoci

Πώληση - Cod. 27888

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 130 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Παλιό πέτρινο σπίτι βρίσκεται στο γραφικό χωριό της Bribir, την Κροατία! Bribir βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για όσους ενδιαφέρονται για παραθαλάσσιες διακοπές, σκι, mounteniring ή ποδηλασία, και είναι μόλις 6 χλμ από την πόλη του Novi Vinodolski. Ο αέρας είναι βουνό φρέσκα, ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις παραλίες της Αδριατικής.

Αυτό το πέτρινο σπίτι αποτελείται από δύο επίπεδα. Στο επίπεδο της εισόδου, υπάρχει ένα τεράστιο οικογενειακό δωμάτιο με όμορφα πέτρινα δάπεδα, τζάκι, κουζίνα και μπάνιο. Στο ανώτερο επίπεδο είναι τρεις αίθουσες που εξυπηρετούν σήμερα ως υπνοδωμάτια. Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και έτοιμο να κινηθεί μέσα. Απολαύστε όλες τις συσκευές κουζίνας, σκεύη, καθώς και πλυντήριο ρούχων πλυντηρίου.

Η είσοδος στο σπίτι είτε από το δρόμο ή στο πίσω μέρος του σπιτιού. Ο κήπος περιβάλλεται από τον υψηλό πέτρινο τοίχο. Επιπλέον, υπάρχει επίσης ένα σημείο εισόδου στον κήπο από το δικό σας χώρο στάθμευσης.

Ένα από τα ωραιότερα χαρακτηριστικά του σπιτιού είναι μια μεγάλη βεράντα με θέα στον κήπο, με είσοδο από το οικογενειακό δωμάτιο. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αυτό είναι ένα αναντικατάστατο σημείο όπου μπορεί κανείς να περάσει όλη την ημέρα με άνεση, και όπου τα τριάρια εικ παρέχουν μια ευχάριστη σκιά κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα θερμότητας.

Από την ένωση υπάρχουν δύο μικρά πετρόχτιστα κτίρια. Ένα χρησιμεύει τώρα ως ένα υπόστεγο. Υπάρχει επίσης ένα επιπλέον κτίριο περίπου 28m2 με πέτρινους τοίχους και το δάπεδο του τσιμέντου. Αυτό και μόνο μπορεί να είναι δωμάτιο χόμπι σας, ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, ένα κρησφύγετο, ή ακόμη και να χρησιμεύσει ως ένα δωμάτιο έκτακτης ανάγκης για επιπλέον επισκέπτες όταν τρία δωμάτια στο σπίτι δεν είναι επαρκείς.

Εκτός από το γεγονός ότι το σπίτι έχει ηλεκτρικό ρεύμα και τρεχούμενο νερό, υπάρχει ένα λειτουργικό παλιά καλά πέτρα νερό στην αυλή γεμάτη με καθαρό νερό της βροχής.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB