Πώληση Μονοκατοικία, Biograd na moru, Zadarska županija, Κροατία, Put Kumenta 16

Πώληση - Cod. 40903

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 120 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Σχεδόν καινούργια τροχοβίλα προς πώληση στο Soline Camp Park στο Biograd na Moru με το δικαίωμα να συνεχίσει να υπογράφει σύμβαση με το στρατόπεδο με σκοπό την ενοικίαση του οικοπέδου.
Το 2016, ήμασταν απευθείας από τον κατασκευαστή τροχόσπιτων, CR Abitare d.o.o. από την Labin, αγόρασε ένα καινούργιο σπίτι, το μοντέλο Magnolia και μέχρι στιγμής ήμασταν οι πρώτοι και μόνοι ιδιοκτήτες του ίδιου. Το Magnolia είναι μια κατοικία δύο υπνοδωματίων, 32 m2 με δυνατότητα φιλοξενίας 4 + 1 ατόμων.
Το σπίτι βρίσκεται στα περίχωρα, στο δυτικό τμήμα του καταυλισμού, όπου σχεδόν δεν υπάρχει κίνηση. Εκτός από τα σπίτια δίπλα στην παραλία, αυτά είναι τα μόνα σπίτια που δεν έχουν άλλες εγκαταστάσεις μπροστά σας και έχετε εγγυημένη ιδιωτικότητα, και σε αντίθεση με τις εγκαταστάσεις δίπλα στην παραλία, εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε με ηρεμία και ησυχία. Απέχει περίπου 150 μέτρα από την αμμώδη παραλία, η οποία είναι προσβάσιμη με πλακόστρωτα σκαλοπάτια. Με το παραδοσιακό εξωτερικό του, ταιριάζει απόλυτα στο πευκοδάσος της κατασκήνωσης, που περιβάλλεται από φυτά τυπικά του Δαλματικού κλίματος. Μπλε γκρι πάνελ, κεκλιμένη κόκκινη οροφή και λευκή ξύλινη βεράντα του δίνουν το χαρακτηριστικό ενός ζεστού σπιτιού. Το εσωτερικό αυτού του μοντέλου είναι μινιμαλιστικό και έτσι επιτρέπει ευκολότερη επικοινωνία μέσω των δωματίων, και αφήνει επίσης αρκετό χώρο για διάφορες τροποποιήσεις, όπως η εγκατάσταση πλυντηρίου πιάτων μεταξύ των στοιχείων της κουζίνας. Στο κεντρικό τμήμα υπάρχει καθιστικό με καναπέ, τραπέζι φαγητού και καρέκλες και κουζίνα. Από το ίδιο εισέρχεστε σε δύο δωμάτια και ένα μπάνιο, ενώ το δωμάτιο με διπλό κρεβάτι έχει δικό του μπάνιο. Έτσι, αν και μέτριο, αυτό το εξοχικό σπίτι διαθέτει ένα μεγάλο συρταριέρα με δύο ξεχωριστά μπάνια και τα δωμάτια που χωρίζονται από ένα σαλόνι επιτρέπουν αρκετή οικειότητα για όλους τους επισκέπτες. Οι ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού περιλαμβάνουν τηλεόραση LCD, κλιματισμό για ψύξη και θέρμανση, ψυγείο 140 l με καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, ενσωματωμένη εστία από ανοξείδωτο ατσάλι με τέσσερις ηλεκτρικές κουζίνες, κουκούλα, βραστήρα, τοστιέρα και μηχανή καφέ φίλτρου. Το σαλόνι ανοίγει σε μια σκεπαστή ξύλινη βεράντα με έπιπλα κήπου. Η βεράντα είναι κλειστή με ξύλινες πόρτες, η οποία αποδείχθηκε εξαιρετικά πρακτική όταν πρόκειται για μικρά παιδιά και κατοικίδια. Επίσης, δίπλα στη βεράντα υπάρχει υπαίθριο ντους. Δίπλα στο σπίτι υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.
Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι κανένα από τα σπίτια μας δεν διαθέτει εγκατάσταση φυσικού αερίου. Έτσι, όλες οι συσκευές λειτουργούν με την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας που περιλαμβάνεται στο κατ 'αποκοπή ποσό και δεν υπάρχει πρόσθετο κόστος για την αγορά κυλίνδρων φυσικού αερίου, και το πιο σημαντικό, δεν υπάρχει επιπλέον ανησυχία για την αγορά του ίδιου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τροχόσπιτο για τις δικές σας ανάγκες και μπορείτε να το νοικιάσετε σε τουρίστες για το υπόλοιπο της περιόδου για να μειώσετε το κόστος σας και τελικά μπορείτε να κερδίσετε χρήματα. Στο στρατόπεδο καταβάλλεται εφάπαξ ποσό ύψους 34.675 HRK, το οποίο περιλαμβάνει απεριόριστη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και νερού. Η κατασκήνωση είναι ανοιχτή από 01.03. έως 31.10.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο www.sunset-mobile-homes.com

ΣΟΛΗ ΚΑΜΠΟΥ:
Το πολυβραβευμένο Camp Park Soline κατηγοριοποιείται με 4 αστέρια. Βρίσκεται σε ένα πυκνό πευκοδάσος, μόλις 900 μέτρα από το κέντρο της πόλης, το οποίο είναι προσβάσιμο όχι μόνο με αυτοκίνητο, αλλά και από έναν πεζόδρομο μέσα από ένα πευκοδάσος δίπλα στη θάλασσα.
Μέσα στο στρατόπεδο, διοργανώνονται ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και τις επιθυμίες, ενώ μια επαγγελματική ομάδα εμψυχωτών είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση αθλητικών τουρνουά, παιχνιδιών για παιδιά και ενήλικες, καθώς και βραδινά προγράμματα ψυχαγωγίας στη βεράντα του στρατοπέδου "Stone Garden".
Η τοποθεσία του καταυλισμού προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε πολλές ημερήσιες εκδρομές. Δηλαδή, κοντά στο Biograd na Moru, υπάρχουν φυσικά πάρκα Telašćica και Vrana Lake, Kornati National Park, ως το πιο ανεπτυγμένο νησιωτικό συγκρότημα στη Μεσόγειο και η πόλη Zadar, το κέντρο της βόρειας Δαλματίας με εξαιρετική ιστορία 3000 ετών, που βρίσκεται μόλις 28 χλμ βόρεια του καταυλισμού.
Στην είσοδο του Biograd βρίσκεται το πιο διάσημο κροατικό θεματικό πάρκο Fun Park Biograd Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στον σύνδεσμο

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB