Πώληση Δυάρι, Zadar, Zadarska županija, Κροατία, Višnjik

Πώληση - Cod. 29914

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 85 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων για Cherry Orchard. Το διαμέρισμα εκτείνεται σε δύο ορόφους. Το ισόγειο έχει μια είσοδο, κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό, μπάνιο και τουαλέτα, και στον πρώτο όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και μπαλκόνι. Επίπεδη με αποθήκη, δύο θέσεις στάθμευσης και κήπο έχει καθαρό εμβαδόν 85 μ2 (καθιστικό περίπου 69,87 m2).

Το κτίριο είναι μόλις 7 οικιστικών μονάδων. Τα διαμερίσματα είναι υπό κατασκευή και θα είναι έτοιμο για την κατάληψη στο Δεκέμβριο του 2016 Διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης, χώρο στάθμευσης στο γκαράζ και τις ακάλυπτες χώρο στάθμευσης.

Στο υπόγειο του κτιρίου υπάρχει μια αποθήκη, η οποία ανήκει στο διαμέρισμα. Το κτίριο είναι συνδεδεμένο με το σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας, ύδρευσης και αποχέτευσης. Θα εγκατασταθεί κουφώματα αλουμινίου, πρόσοψη πολυστυρενίου των 10 cm. Το διαμέρισμα θα πρέπει να παρέχονται πόρτες ασφαλείας. Θέρμανσης και ψύξης θα πρέπει να παρέχονται με κλιματισμό, επίπεδη θα έχει μια καμινάδα.

Ο αγοραστής δεν πληρώνει φόρο για την αγορά του ακινήτου.
Ιδιοκτησίας.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική για τη στέγαση λόγω της γειτνίασης με όλες τις ανέσεις που απαιτούνται για την καθημερινή ζωή. Ο Βυσσινόκηπος στο κέντρο της πόλης διαρκεί μόλις 15 λεπτά με τα πόδια, και ακριβώς όπως πολλές ανάγκες και την κοντινότερη παραλία. Σε κοντινή απόσταση υπάρχει ένα σχολείο, νηπιαγωγείο, τράπεζα, ταχυδρομείο, μαρίνα, αθλητισμού και αναψυχής κέντρο Cherry Orchard, καταστήματα και καφετέριες. Εκτός από μια ειρηνική οικογενειακή ζωή, Ο Βυσσινόκηπος είναι μια επιθυμητή τοποθεσία για τους νέους, αλλά και τους τουρίστες που έρχονται στο Ζαντάρ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB