Πώληση Βίλα, Maslinica, Island Solta, Κροατία, Domovinskog rata 76

Πώληση - Cod. 39403

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 150 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Όμορφη πλήρως επιπλωμένη βίλα προς πώληση 150μ2 σε δύο ορόφους με ιδιωτική πισίνα, που βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία στην ακτή της Κροατίας στην Σόλτα, το χωριό Maslinica, κοντά στην πόλη Split και το πλησιέστερο αεροδρόμιο Split μόλις 25 χιλιόμετρα, μόνο 250 μέτρα από τη θάλασσα. Βρίσκεται σε έκταση 420 μ2 και εκτείνεται σε δύο ορόφους και προσφέρει θέα στη θάλασσα. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα με τραπεζαρία, καθιστικό, μπάνιο, αποθήκη (2 τ.μ.) και επιπλέον δωμάτια 12 τ.μ. Το σαλόνι βγαίνει σε μια ευρύχωρη βεράντα 30μ² με υπαίθριο τζάκι και πισίνα. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και δύο μπαλκόνια. Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο (δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμός, σόμπα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων) και ως εκ τούτου είναι προς πώληση. Ο όμορφα διακοσμημένος κήπος είναι πλακόστρωτος με πέτρα Benkovac και διαθέτει πισίνα 6 x 3 μ. Αυτό το Σώμα διαθέτει άσφαλτο και δύο θέσεις στάθμευσης. Το ακίνητο κατηγοριοποιείται με 3 αστέρια και το σπίτι είναι συνήθως μισθωμένο και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.villamaslinica-solta.com. Για άλλες πλήρεις φωτογραφίες και όλες τις πληροφορίες, οι λόγοι είναι ελεύθεροι να μας ρωτήσουν χωρίς καμία υποχρέωση. Το πωλίζω ως ιδιοκτήτης χωρίς μεσάζοντες και δεν υπάρχει προμήθεια πώλησης. Mob: +385915226232 (WhatsApp / Viber).
€ 450.000,00. Η τιμή δεν είναι σταθερή.

Ένα πανέμορφο οικογενειακό σπίτι διακοπών με πισίνα, το Villa Maslinica, βρίσκεται σε ψηλότερο σημείο του οικισμού, μακριά από το θόρυβο των πολυάριθμων τουριστικών προορισμών, καθιστώντας το ιδανικό για αναψυχή και ξεκούραση.

Η βίλα είναι πλήρως εξοπλισμένη και ανακαινίστηκε πρόσφατα (2018). Είναι κατάλληλο για οικογένειες με παιδιά και ομάδες έως και 7 ατόμων.

Όλα τα δωμάτια είναι δίκλινα και βρίσκονται στον πρώτο όροφο, τα οποία είναι κλιματιζόμενα. Τα κοινόχρηστα μπάνια με καμπίνες ντους βρίσκονται στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο.

Το καθιστικό με καλωδιακή τηλεόραση και Wi-Fi βρίσκεται στο ισόγειο. Τα παιδιά και οι μεγάλοι θα ενθουσιαστούν από το χώρο κοντά στην πισίνα, όπου μπορούν να παίξουν πινγκ-πονγκ και ηλεκτρικά βελάκια, όλα αυτά ενώ ακούτε μουσική από το σύστημα Hi-Fi.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τον κήπο, τη μεγάλη βεράντα και την ανοιχτή πισίνα (κανονικό νερό, μη θερμαινόμενο). Για να απολαύσετε φαγητό στη σκιά της βεράντας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το περιφραγμένο μπάρμπεκιου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB