Πώληση Αγροικία, Varazdin, Varazdin, Κροατία, VISOKO 114

Πώληση - Cod. 38183

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 3000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: --

Η Λιέπεπα και η προθαλάσσια περιοχή της Visokom (Varaždinska županija), 30 χλμ. Από το Βαραδίνι και το Ζάγκρεμπ, είναι προσβάσιμα με αυτοκίνητο. Μετά από 15 χλμ. Δρομολόγια Varaždinske Toplice. Ο χώρος είναι πολύ ακριβός και είναι ιδανικός για τις ανάγκες σας. Κάνετε τις κινήσεις σας μόνοι σας και πηγαίνετε στο δρόμο για να απολαύσετε την ομορφιά σας. Το Nakon rampe γίνεται σε ασφαλτοστρωμένο χώρο (kružni tok) για 10 αυτοκίνητα. Η επιφάνεια του κτιρίου είναι περίπου 3.000 τ.μ., ενώ η επιφάνεια του κτιρίου είναι 150 τ.χλμ., Ενώ η επιφάνεια του κτιρίου είναι τριπλάσια, με ένα κτισμένο ξύλινο κουφώματα σε 20 λίτρα, σε ένα μόνιμο κτίριο για 10 λουτρά. Μετά από να βρεθεί ένα κομμάτι της επιφάνειας 100 μ2, τα δωμάτια είναι κομψά, έχουν μπαλκόνι, κουζίνα και γκαράζ. Κάντε κλικ εδώ για να ακυρώσετε την απάντηση. Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προ-εγκρίνει πιστωτικές κάρτες πριν από την άφιξη. Προστασία προσωπικών δεδομένων Βλέπε πληροφορίες για τις πιστωτικές κάρτες
Το Svi objekti adaptirani su kompletno od podruma do krova 2004. godine, dk su drvarnica i dvije vrtne kućice napravljene nove 2008. goddine. Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με ηλεκτρικό ρεύμα και νερό (το νερό είναι ελεύθερο από το νερό, υψηλή θερμοκρασία), ένα γκρι σας classično μετά drva. Μετά τη συγκομιδή, πρέπει να καλλιεργηθεί το φυτό (περίπου 20 κουταλάκια) και να φτιάξει κανένας φυτόπουπα κουπίνα (περίπου 20 κουταλάκια). Το Imanje σας περιβάλλει το mirom i tišinom zelenih brezuljka και το χαραγμένο σμύρνα (ζελάμα, 200 κομμάτια, μεγέθους 10-15 μέτρα) για να μιλήσει με τα λόγια. Μετά το imanju se još nalaze δύο cvjetnjaka (kamenjara). Σώσε το δικό σου, να βάλεις το δεξί σου μπουσού για να βγεις από το πράσινο, να το πιάσεις, την οάζ και να βγεις από το παζλ. Το Pravo είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα του κόσμου, που χρησιμοποιούν την προοπτική του άλλου Zagreba i Varaždina.
Κατάλογος Vlasnički - uredan, građevinska dozvola,

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB