Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Sveta nedelja samobor, Zagreb region, Κροατία, A. Šenoe 17a, Brezje

Πώληση - Cod. 30583

  • Τύπος: Άλλο (Συγκρότημα)
  • Περιοχή: 728 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: prizemlje plus kat

«Πάντα ζουν στο ίδιο σπίτι, μόνο εάν είναι απαραίτητο, μετακινηθείτε σε ένα άλλο σπίτι ...» - https://youtu.be/y56dTZWZegs
Αυτή η κατοικία βρίσκεται στην Μεγάλη Εβδομάδα. Τι ήμασταν ενθουσιασμένοι όταν είχαμε χτίστηκε το 2007 οι γείτονες, οι οποίοι είναι εξαιρετικά φιλικό και ωραία. Κάπως σαν ότι όλες οι τιμές ενός υγιεινού τρόπου ζωής παρέμεινε σε αυτό το χωριό: Ακούγεται η ειρήνη, πράσινο, τη φύση και τα ζώα, τα κατοικίδια τρόφιμα ... Αυτό το σπίτι είναι μια πραγματική όαση για την ημερήσια ανάπαυση μετά από μια κουραστική μέρα.
Ανεκτίμητη είναι να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό στη βεράντα με θέα τα παιδιά που παίζουν σε ένα μικρό γήπεδο μπάσκετ, ή το χειμώνα, να χτίσουν έναν χιονάνθρωπο στο δικό σας κήπο. Η τοποθεσία, το σπίτι βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο κοντά στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο, καθώς και πολλά μικρά καταστήματα.
Συνδέσεις με το Ζάγκρεμπ είναι εξαιρετική. Με το λεωφορείο στο Ζάγκρεμπ θα έρθει αν τα πόδια κάτω από την οδό 200 μέτρα, και η διαδρομή θα διαρκέσει μόνο περίπου 20 λεπτά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB