Ενοικίαση Εμπορική δραστηριότητα, Zagreb Zentrum, Grad Zagreb, Κροατία, Medvedgradska ulica

Ενοικίαση - Cod. 33990

  • Τύπος: Εμπορική δραστηριότητα
  • Περιοχή: 144 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: -1

Chartered ελκυστικές και τακτοποιημένο χώρο γραφείων αίθουσα 144 μ2 σε Medvedgradska κοντά Γλυπτοθήκη σε ένα σύγχρονο κτίριο διακοσμημένο.
Ακίνητα αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, χωλ, strubišta, χολ, τουαλέτα, αποθήκη και κουζίνα στο επίπεδο -1. Η είσοδος στο χώρο γραφείων είναι απευθείας από τον Medvedgradska είναι ιδανικό για το γραφείο ή το εργαστήριο, σαλόνι ομορφιάς, κτηνιατρικών σταθμών, πλυντηρίων, κομμωτήριο, καθώς και για κοινωνικούς σκοπούς: γυμναστικής, πιλάτες, γιόγκα, συναντήσεις, δεξιώσεις, πάρτι, συνέδρια, εργαστήρια, αποθήκες ...

Το δωμάτιο είναι κλιματιζόμενο, ατομικό φυσικό αέριο κεντρική θέρμανση. Όλες οι συνδέσεις: ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, φυσικό αέριο, τηλέφωνο, internet. Όλες οι μετρητές είναι ξεχωριστά. Κοντά στο κέντρο της πόλης και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τιμή: 1000 Ευρώ + κοινής ωφέλειας + καταθέσεων στο ποσό του ενός μηνιαίου μισθώματος. Μισθωτής πληρώνει κανένα φόρο, επειδή ο εκμισθωτής δεν είναι στο σύστημα του ΦΠΑ.
Δυνατότητα να νοικιάσετε και το μισό χώρο με ανάλογη πληρωμή όλων των εξόδων. Το μίσθωμα καταβάλλεται σε μηνιαία βάση και η ελάχιστη περίοδος ενοικίασης είναι ένα έτος.
Η περιοχή είναι πολύ κοντά στα μέσα μαζικής μεταφοράς, κέντρο Kaptol, θέατρα, καταστήματα και άλλες τοπικές παροχές.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB