Πώληση Γκαρσονιέρα, Zadar, Zadarska županija, Κροατία, Borik

Πώληση - Cod. 29915

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 54 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Ελκυστικό διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου σε μια προνομιακή τοποθεσία και με όμορφη θέα στη θάλασσα, που βρίσκεται στο Borik, στη Ζαντάρ. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου κατοικιών με τέσσερις οικιστικές μονάδες. Αποτελείται από χωλ, κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό, μπάνια, τουαλέτες, υπνοδωμάτια, ευρύχωρα μπαλκόνια και μια διατεθεί χώρος στάθμευσης στην αυλή και αποθήκη στο υπόγειο. Η συνολική καθαρή ωφέλιμη επιφάνεια δαπέδου είναι 54 m2.

Το κτίριο είναι πολύ καλά έκανε, χτισμένο PVC παράθυρα με τριπλά τζάμια (στα μπάνια και τα δωμάτια με κουνουπιέρες), μόνωση 10 cm, μπροστά πόρτα ασφαλείας και φωτιά. Το κτίριο είναι συνδεδεμένο με νερό και ηλεκτρικό ρεύμα στο δίκτυο και περιβαλλοντικά βιοεπεξεργαστήρα. Ρυθμίστε το ηλιακό σύστημα για ζεστό νερό και ενδοδαπέδια θέρμανση του νερού σε όλα τα δωμάτια εκτός από τα υπνοδωμάτια. Θέρμανση και ψύξη είναι ενεργοποιημένη και αντλίες θερμότητας κομψό.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία. Θέα στη θάλασσα εκτείνεται σχεδόν από κάθε γωνία του διαμερίσματος και λόγω της άριστης θέσης της δεν είναι δυνατό περικλείουν. Το κτίριο είναι στα τελικά στάδια του σχεδιασμού, και θα ολοκληρωθεί πλήρως το φθινόπωρο του 2016, αλλά τα διαμερίσματα είναι ήδη από τώρα, έτοιμοι να προχωρήσουμε.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο Ζαντάρ γειτονιά Borik, γνωστή για τις αμμώδεις και βοτσαλωτές παραλίες που είναι καλά εξοπλισμένα με επιπλέον ανέσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία, και στο χωριό υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις. Borik είναι ένας προορισμός για τις πανέμορφες και εύκολα προσβάσιμες παραλίες συνιστάται για οικογένειες με παιδιά, μια ποικιλία από αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή του κέντρου της Ζαντάρ, την Χερσόνησο, να είναι ενδιαφέρουσα για τους νέους και τους εραστές. Έχει εξαιρετική μέρος της πόλης με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, διαθέτει εξαιρετικά εστιατόρια, μπαρ, νυχτερινά κέντρα και πάρκα για παιδιά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB