Πώληση Χωράφι, Donji Lapac, ličko-senjska, Κροατία, Bujadnice 163

Πώληση - Cod. 33492

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 72800 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Μια ιδανική ιδιοκτησία για όσους αναζητούν την ηρεμία σε μια πανέμορφη ύπαιθρο, με άθικτη φύση και με όλη την ομορφιά που μπορεί να προσφέρει. Το αγρόκτημα με έκταση 72800,00μ² βρίσκεται σε ένα μικρό και ήσυχο χωριό κοντά στη Donji Lapac. Ανάλογα με το τι θα προτιμούσατε να αναπτύξετε σε αυτό το κομμάτι της μυστικής φύσης, έχετε ευρείες επιλογές, από την κτηνοτροφία, τη γεωργία, το σπίτι κυνηγιού, το B & B της υπαίθρου κλπ. Έχετε όλες τις ευκαιρίες εδώ.
Μπροστά από το σπίτι των 100m2 είναι αγροτεμάχιο, με οπωρώνα, και από την πίσω πλευρά του σπιτιού είναι το δάσος, ιδανικό για τους παθιασμένους κυνηγούς. Βλάστηση φυλλοβόλων δασών, κυρίως οξιάς, ευνοϊκών για την καλλιέργεια πολλών ευρωπαϊκών πολιτισμών.
 Ανακαίνιση και ανανέωση ζήτησης κατοικιών και οπωρώνων. Υπάρχουν επίσης 2 πλευρικά αντικείμενα δίπλα στο σπίτι. Η ηλεκτρική ενέργεια λύνεται, η σύνδεση με το νερό δεν συνδέεται με το σπίτι αλλά έχει τη δυνατότητα για αυτό. Υπάρχει η ευκαιρία να ανοίξετε ένα άνετο ράντσο ανάλογα με το γούστο και το στυλ σας, στην ύπαιθρο.
Βρίσκεται μεταξύ Bihac (Βοσνία-Ερζεγοβίνη) και Zadar, Knin (Dalmacija).
Προσβασιμότητα από το Βορρά (Korenica, λίμνη Plitvice), από την Ανατολή (Bihac, R Bosna και Hercegovina), από το Νότο (Zadar, Knin)
Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB