Πώληση Ξενοδοχείο, Crikvenica, Primorsko-goranska, Κροατία, Bana Jelačića 6

Πώληση - Cod. 24458

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 7915 m²
  • Αριθμός δωματίων: 130
  • Όροφος: 5

Hotel Park 3 * βρίσκεται στο καλύτερο μέρος της Crikvenica Riviera. Η πόλη της Κρικβένιτσα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο φημισμένες ευρωπαϊκές κλιματικές και παραθαλάσσια θέρετρα. Λόγω της ιδιαίτερα ευνοϊκή και ακόμη και ιδανική γεωγραφική θέση στο πιο ελκυστικό τμήμα του κόλπου Kvarner, και σε μικρή απόσταση από τα δύο της Κροατίας και της Ευρωπαϊκής μεγαλύτερα αστικά κέντρα, Κρικβένιτσα είναι σήμερα μία από τις πλέον προτιμώμενες προορισμούς της Αδριατικής.
Ξενοδοχείο «Πάρκο» χτίστηκε το 1920 για τον πρώτο ιδιοκτήτη του Δρ Siedl της Βιέννης ως σανατόριο αναπνευστικής νόσου, και αργότερα έγινε ένα καταφύγιο που προτιμάται από τους επισκέπτες λάτρης της κολύμβησης και της ανάπαυσης.
Το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη, που περιβάλλεται από πράσινο και ήσυχη τοποθεσία, περίπου. 70 μ από τη θάλασσα.
Το κτίριο του ξενοδοχείου περιλαμβάνει μικτού εμβαδού 11.695 τμ., Με την έκταση οικόπεδο 2.678 τμ., Και μπορεί να φιλοξενήσει 287 άτομα. Διαθέτει ένα εστιατόριο, κοκτέιλ lounge, συνεδριακά κέντρα, τα παιδιά παίζουν δωμάτια, κέντρο ευεξίας και ιατρικό κέντρο, υπαίθριο μπαρ εσπρέσο, πάρκινγκ κ.λπ.

Υπάρχει η δυνατότητα να κατασκευαστεί μια επίπεδη στέγη, όπως το πολεοδομικό σχέδιο του αυτό το ξενοδοχείο ζώνη προβλέπει την τυποποίηση του ύψους των κτιρίων, καθώς και διαπλάτυνση του δρόμου δίπλα στο ξενοδοχείο για 2,5 μέτρα, έτσι ώστε το τελικό πλάτος του δρόμου, συμπεριλαμβανομένων οδικών αξόνων, πεζοδρόμιο και θέσεις στάθμευσης θα είναι 9,5 μέτρα. Αυτός ο δρόμος θα είναι ένα μονόδρομο, καθώς και τα σχέδια πολεοδομικό σχέδιο για την κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης, ενώ υποψήφιους ανακαίνιση του ξενοδοχείου περιλαμβάνει «έξυπνων χώρων», πισίνα με θαλασσινό νερό, μεγαλύτερη χωρητικότητα πάρκινγκ, καθώς και η βελτίωση των ήδη υπάρχον ευεξίας, την ιατρική, την τροφοδοσία και τη δυνατότητα εξυπηρέτησης.
Η πρώτη ανακατασκευή και επέκταση του "Park" έγινε το 1986. Τώρα, το ξενοδοχείο δεν λειτουργεί επειδή η δεύτερη ανασυγκρότηση είναι σε εξέλιξη, η οποία περιλαμβάνει: νέα έπιπλα, νέα μπάνια, νέες πλακοστρώσεις πέτρινο δάπεδο, εκ νέου τοποθέτηση και εκ νέου Εξοπλισμός τροφοδοσίας και τις εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης.
Μετά την ανοικοδόμηση, το Hotel Park θα έχει 4 * κατηγορία και θα φιλοξενήσει 287 άτομα.

Το Hotel Park είναι ιδιοκτησία της εταιρείας AVRORA d.o.o. Crikvenica, Κροατία
Ο ιδιοκτήτης αυτή τη στιγμή ψάχνει για μια επιλογή, όχι μόνο για την πώληση, αλλά ως μια εταιρική σχέση.
Δεν πουλάμε αντικείμενο!
Είμαστε πωλούν επενδυτικό σχέδιο!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB