Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Vir, Dalmatia, Κροατία, Miljkovica VII 37

Πώληση - Cod. 32500

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 100.260 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: Piano terra

Το ισόγειο διαμέρισμα βρίσκεται λίγα μέτρα από τη θάλασσα και να μην εκτίθενται απευθείας στον κεντρικό κίνηση του δρόμου «Stari Βάλτε» και αποτελεί μέρος ενός σπιτιού αποτελείται από δύο ορόφους. Βρίσκεται στη Via «Miljkovica VII» 37, το συγκρότημα αποτελείται από ένα μεγάλο τετράγωνο που περικλείεται μέσα (για να χρησιμοποιήσουμε το χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων), μια μεγάλη βεράντα προσβάσιμη, ακόμη και κατά τους χειμερινούς μήνες, μια τραπεζαρία με κουζίνα, δύο μπάνια, τέσσερα όλα τα δίκλινα δωμάτια και μια αποθήκη. Στο καθιστικό υπάρχει η δυνατότητα αύξησης του αριθμού των κλινών με καναπέ-κρεβάτι για ένα και μισό. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει επίσης ένα ξύλινο σπίτι που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα ψύξης και ηλεκτρικής θέρμανσης, ώστε ακόμη και το χειμώνα υπάρχει μια άνετη θερμοκρασία από την πρώτη στιγμή. Πωλείται επιπλωμένη με την επιλογή να αγοράσουν, επίσης, το πρώτο παρόμοιο πρόγραμμα στο ισόγειο που δεν περιλαμβάνονται σε αυτήν την τιμή πώλησης.
Η περιοχή όπου βρίσκεται το διαμέρισμα εξυπηρετείται καλά? σε κοντινή απόσταση υπάρχει και μια μαρίνα, όπου μπορείτε να δέσετε το σκάφος σας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB