Πώληση Βίλα, Vir, Zadarska županija, Κροατία, Bobovik II, 9

Πώληση - Cod. 40920

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 116 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Ευρύχωρη εξοχική κατοικία ιδανική για μια μεγαλύτερη οικογένεια στο νησί Βιρ, κοντά στην ακτή και το κέντρο της πόλης.
Το μέγεθος του θεμελίου είναι 136 m2, εκ των οποίων 116 είναι το εσωτερικό του σπιτιού και δύο σκεπαστές βεράντες. Τα υπόλοιπα 20 m2 χρησιμοποιήθηκαν για το γκαράζ.

Το σπίτι αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα σαλόνι κουζίνα. Επιπλέον, υπάρχουν δύο σκεπαστές βεράντες, μία στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και μία στο πίσω μέρος. Η πίσω βεράντα διαθέτει επίσης προσαρμοσμένο φούρνο από τούβλα ιδανικό για μπάρμπεκιου, ψητά ψάρια και ψητό κάτω από το κουδούνι. Τέλος, το σπίτι διαθέτει επίσης ένα ευρύχωρο γκαράζ και έναν επιπλέον ακάλυπτο χώρο στάθμευσης.
Μεγέθη δωματίου:
Υπνοδωμάτιο 1: 12,3 m2
Υπνοδωμάτιο 2: 12 m2
Υπνοδωμάτιο 3: 8,10 m2
Μπάνιο: 4,96 m2
Σαλόνι + κουζίνα: 18,72 m2
Μπροστινή βεράντα: 18,7 m2
Πίσω βεράντα: 11,7 m2
Γκαράζ: 19,5 m2

Η αυλή καλύπτει 166 m2. Το μεγαλύτερο μέρος της αυλής καλύπτει το μπροστινό μέρος του σπιτιού. Οι χώροι του σπιτιού περιβάλλονται από τσιμεντένιο φράχτη καλυμμένο με διακοσμητική πέτρα Υπάρχουν δύο σημεία εισόδου μέσω μιας μικρής σιδερένιας πύλης και μιας μεγάλης σιδερένιας πύλης (για είσοδο αυτοκινήτου).

Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο, το οποίο περιλαμβάνει τα εξής:
- king size κρεβάτια, μεγάλες ντουλάπες και νυχτερινές βάσεις και στα τρία υπνοδωμάτια
- ντους, μπανιέρα, πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα στο μπάνιο
- επάνω και κάτω ντουλάπια κουζίνας, μεγάλος πάγκος κουζίνας, όλες οι απαραίτητες συσκευές κουζίνας (ηλεκτρική κουζίνα - συνδυασμός ηλεκτρικού / αερίου, ηλεκτρικός φούρνος, μικρός θερμοσίφωνας, ψυγείο, φούρνος μικροκυμάτων), μικρό τραπέζι φαγητού και αντίστοιχες καρέκλες στην κουζίνα
- δύο μεγάλους καναπέδες με πτυσσόμενη λειτουργικότητα, ξύλινο ντουλάπι τηλεόρασης και τραπεζάκι στο σαλόνι
Όλα τα έπιπλα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες υποδομές για ηλεκτρικό ρεύμα, νερό και υδραυλικά. Ούτε η ηλεκτρική ενέργεια ούτε το νερό είναι συνδεδεμένα προς το σπίτι. Το ζήτημα της ηλεκτρικής ενέργειας βρίσκεται στη διαδικασία επίλυσης και θα αντιμετωπιστεί οικονομικά από τον πωλητή, ελπίζουμε ότι το αργότερο έως τον Απρίλιο του 2021. Όσον αφορά το νερό, το νησί Vir άρχισε να συνδέει τα νησιωτικά νοικοκυριά με την κύρια γραμμή του νερού και από τη στιγμή που γράφουμε, περιμένουμε υπομονετικά να συνδεθεί η σειρά μας. Εάν είναι απολύτως απαραίτητο, το σπίτι διαθέτει ένα πηγάδι νερού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή νερού σε ολόκληρο το σπίτι. Πρέπει να σημειωθεί ότι τέτοιο νερό δεν είναι καλό να πιει, αλλά είναι απόλυτα καλό για το πλύσιμο, τον καθαρισμό και το μπάνιο.

Το σπίτι βρίσκεται μόλις 150 μέτρα από τις κοντινότερες παραλίες (τρεις από αυτές συνολικά), καθώς και από παραθαλάσσια μπαρ και εστιατόρια. Μια τέτοια θέση επιτρέπει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην παραλία για γρήγορη (ή όχι τόσο γρήγορη) κολύμβηση, ενώ εξακολουθεί να είναι αρκετά μακριά από όλα τα τουριστικά σημεία για να εξασφαλίσει την ηρεμία και την ησυχία. Το σπίτι είναι επίσης πολύ κοντά στο κέντρο του νησιού, καθώς διαρκεί μόνο 15 λεπτά με τα πόδια ή μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Για οποιεσδήποτε πρόσθετες ερωτήσεις, διαπραγματεύσεις και ρυθμίσεις, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω τηλεφώνου (κλήση, κείμενο, Whatsapp, Viber) - +385952103997. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email - silvia.kurolt@gmail.com.

* Το όριο φωτογραφίας φαίνεται να είναι 4, οπότε αν θέλετε να δείτε το υπόλοιπο σπίτι, επικοινωνήστε μαζί μου και θα στείλω τις υπόλοιπες φωτογραφίες απευθείας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB