Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Sveti Ivan Zelina, Zagreb region, Κροατία, cvjetna 25

Πώληση - Cod. 23898

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 150 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Το σπίτι βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη και ειρηνική αμπελώνα δρόμο. Είναι κοντά στο Ζάγκρεμπ (25 χλμ από το κέντρο), 10 χλμ από την Sveti Ivan Zelina. Το σπίτι είναι από στιβαρή κατασκευή που περιβάλλεται από πεύκα και υπέροχη θέα στη γύρω λόφους και το όρος Medvednica. Το σπίτι είναι 150 m2 σε μέγεθος, εκ των οποίων 100 m2 είναι καθιστικό και 50 m2 υπόγειο. Το ισόγειο είναι επιπλωμένο όπως ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου (υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα και τραπεζαρία, μπάνιο με ξεχωριστή τουαλέτα και μπαλκόνι). Το δάπεδο είναι κατασκευασμένο από ξύλο δρυός και κεραμικά πλακάκια. Ο πρώτος όροφος είναι ένας ανοιχτός χώρος ολοκληρωθεί πλήρως, χωρίς ωστόσο να δάπεδο (40 m2), με 2 μπαλκόνια. Το υπόγειο χωρίζεται σε δύο μέρη, αλλά δεν έχει τελειώσει. Ωστόσο, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθιστικό. Διαθέτει ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο, και πλήρη υδραυλικά.

Το οικόπεδο έχει 2000 m2 και έχει χωριστεί σε έναν κήπο, περιβόλι και λιβάδια. Το περιβόλι έχει τα μήλα, τα αχλάδια, τα βερίκοκα, χαρμόσυνο, δαμασκηνιές και τα σταφύλια. Η δημόσια συγκοινωνία (ΚΤΕΛ) είναι 200 ​​μέτρα από το σπίτι.
Το σπίτι διαθέτει κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου και τζάκι επίσης.
Η κυριότητα και όλα τα νομικά έγγραφα και εγκρίσεις κτίριο είναι νόμιμη και σαφής.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB