Πώληση Βίλα, Stara Kapela, Zagreb region, Κροατία, Stara Kapela 90

Πώληση - Cod. 29339

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 934 m²
  • Αριθμός δωματίων: 21
  • Όροφος: 3

Διαμονή: 934 m2 βίλα με τρεις επιπλέον βοηθητικά σπίτια των 441 m2, ιδιωτικό χώρο 10.000 m2

ώρα Επισκόπηση: κατόπιν αιτήσεως

Βίλα των 934 m2 και τρεις βοηθητικές κατοικίες συνολικού εμβαδού 441 μ2, που βρίσκεται κοντά στο Ζάγκρεμπ, σε ένα ήσυχο περιβάλλον στην ύπαιθρο, στην περιοχή του πάρκου των 10.000 m2. Είναι συνδεδεμένο με το Ζάγκρεμπ μέσω γρήγορο δρόμο. Το ακίνητο είναι προσβάσιμο από το δρόμο και στις δύο πλευρές. Η μπροστινή είσοδο στο κτήμα είναι από μασίφ σφυρήλατο σίδερο και το ακίνητο έχει το δικό του και το νερό της από βάθος 120 m.
Εντός της βίλας υπάρχει κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, συμπεριλαμβανομένων των 6 στιγμιαία λέβητες εφοδιασμού. Το ισόγειο περιλαμβάνει επιπλέον ένα ενδοδαπέδια θέρμανση. Ο πρώτος όροφος και σοφίτα ενδοδαπέδια θέρμανση έχουν διαχωριστεί συστήματα θέρμανσης. Κάθε μονάδα έχει ένα ξεχωριστό λέβητα φυσικού αερίου που είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους. Οι επενδύσεις δαπέδων από την ανώτερη γρανίτη, μάρμαρο και εξωτικά πρώτης κατηγορίας ξύλινο δάπεδο. Οι τοίχοι διπλασιαστεί, σε πάχος 50-80 cm. Ξυλουργικές εργασίες είναι ως επί το πλείστον από αλουμίνιο. Μηχανήματα για χόρτο κούρεμα και τη συντήρηση πάρκων, καθώς και φυσητήρες χιονιού περιλαμβάνονται. 2 γραμμές ISDN, 6 αριθμούς τηλεφώνου, ένα μέγιστο τηλεόραση, τηλεφωνικό κέντρο, και ένα δικό του server επισημάνετε το επιχειρηματικό δυναμικό της κατοικίας. Η αίθουσα υποδοχής είναι διακοσμημένο με βιτρώ τέχνης. Στο ισόγειο υπάρχει ένα μεγάλο όμορφο σαλόνι με βιβλιοθήκη, κουζίνα, χώρος γραφείου και μια μεγάλη βεράντα συνδέεται με την κουζίνα. Η βίλα διαθέτει 13 τουαλέτες και 5 μπάνια. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει ένα διαμέρισμα πέντε δωματίων και ένα διαμέρισμα τριών δωματίων. Η σοφίτα αποτελείται από 13 ευρύχωρα δωμάτια. Τα δωμάτια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αίθουσες πρακτικής κατά την κλινική.
Ιδανικό ακίνητο για την ιδιωτική ιατρική κλινική, αλλά και για την πολυτέλεια ιδιωτική κατοικία, ή άλλο εμπορικό ενδιαφέρον (αγροτικός τουρισμός, πολυτελής κατοικία για τους ηλικιωμένους κλπ). Οι λάτρεις της φύσης που τους αρέσει να συνδυάζουν την εργασία σε ένα ήσυχο περιβάλλον με πολυτελές περιβάλλον και θέλουν να είναι κοντά στο Ζάγκρεμπ θα αναγνωρίσει το δυναμικό αυτής της περιουσίας. Είναι μια προσοδοφόρα επενδυτική πρόταση, λόγω του γεγονότος ότι η απέναντι πλευρά του δρόμου υπάρχει προγραμματισμένη μια κατοικία για ηλικιωμένους (έως 200 άτομα), το οποίο περιλαμβάνει εστιατόριο, φαρμακείο, ιατρείο, κέντρο ευεξίας και άλλες εγκαταστάσεις.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB